Ceapa se toaca marunt.
Ceapa se toaca marunt, se pune cateva minute la calit, dupa care se adauga morcovii taiati rondele sau cuburi.
Dupa ce s-au calit putin, se pun in oala de ciorba la fiert, la foc potrivit.
Se amesteca ingredientele pentru perisoare, se formeaza bilute si se adauga in oala.
Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in oala de ciorba.
Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele, se adauga dupa ce perisoarele sunt fierte.
Rosiile le taiem cuburi si le punem in ciorba, punem si bulionul impreuna cu condimentele, dupa gust.
Sfecla rosie se taie cuburi (eu am avut fiarta deja) si se pune chiar la sfarsit, daca aveti proaspata, o puneti mai la inceput ca sa fiarba.
Cand este gata, punem patrunjel proaspat.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii