Se taie doua cepe si se pun la prajit in ulei intr-o oala, se lasa sa se rumeneasca ceapa si se adauga doua linguri de bulion la prajit. Apoi, se adauga apa, sa acopere 3/4 din oala, se adauga zarzavatul taiat marunt.
Carnea tocata se amesteca cu doua linguri de orez, sare, un ou, se amesteca compozitia si se fac perisoarele rotunde si se adauga in apa care fierbe. Cand sunt aproape fierte perisoarele, se adauga cartofii taiati cuburi. Dupa ce fierb cartofii, se adauga fideaua si, la scurt timp, borsul. Dupa ce toate sunt fierte, se da oala de pe foc si se adauga smantana si leusteanul taiat marunt. Pofta buna.

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii