Se taie doua cepe si se pun la prajit in ulei intr-o oala, se lasa sa se rumeneasca ceapa si se adauga doua linguri de bulion la prajit. Apoi, se adauga apa, sa acopere 3/4 din oala, se adauga zarzavatul taiat marunt.
Carnea tocata se amesteca cu doua linguri de orez, sare, un ou, se amesteca compozitia si se fac perisoarele rotunde si se adauga in apa care fierbe. Cand sunt aproape fierte perisoarele, se adauga cartofii taiati cuburi. Dupa ce fierb cartofii, se adauga fideaua si, la scurt timp, borsul. Dupa ce toate sunt fierte, se da oala de pe foc si se adauga smantana si leusteanul taiat marunt. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii