Punem în vasul de gătit 2 linguri ulei de măsline, 1,5 l apa şi selectam programul STEW 40 de minute. După 30 de minute zarzavatul este fiert şi atunci turnam borşul, punem sare şi condimente după gust şi închidem capacul. Dupa10 minute punem căpăţânile de peşte, apoi după 3-4 min. punem şi guvizii (întotdeauna se începe cu peştele mai mare, deoarece fierbe un pic mai greu). Când ciorba este gata se adauga oul bătut, usturoiul tocat mărunt şi verdeaţă tocată mărunt după gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii