Punem în vasul de gătit 2 linguri ulei de măsline, 1,5 l apa şi selectam programul STEW 40 de minute. După 30 de minute zarzavatul este fiert şi atunci turnam borşul, punem sare şi condimente după gust şi închidem capacul. Dupa10 minute punem căpăţânile de peşte, apoi după 3-4 min. punem şi guvizii (întotdeauna se începe cu peştele mai mare, deoarece fierbe un pic mai greu). Când ciorba este gata se adauga oul bătut, usturoiul tocat mărunt şi verdeaţă tocată mărunt după gust.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii