autor:

valentina ionita

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBĂ DE PEŞTE PREPARATĂ PREPARATĂ LA PHILIPS MULTICOOKER

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 noiembrie 2013

Ingrediente
4 căpăţâni ciortănaş de crap şi caras, 6 buc. guvizi, o legătură ceapă verde tocata, o ceapă uscată tăiată peştişori (solzişori), un ardei gras roşu tăiat cubuleţe, un morcov potrivit tocat mărunt, o albitură mică tăiată cubuleţe, o bucăţică de ţelina tăiată fâşii mici, o roşie mare tăiată cubuleţe, 2 linguri ulei de măsline, leuştean şi tarhon verde sau uscat după gust, 1 ou, 1 l borş fiert în prealabil, 1,5 l apa, sare, piper, cimbru, 2 căţei de usturoi.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Punem în vasul de gătit 2 linguri ulei de măsline, 1,5 l apa şi selectam programul STEW 40 de minute. După 30 de minute zarzavatul este fiert şi atunci turnam borşul, punem sare şi condimente după gust şi închidem capacul. Dupa10 minute punem căpăţânile de peşte, apoi după 3-4 min. punem şi guvizii (întotdeauna se începe cu peştele mai mare, deoarece fierbe un pic mai greu). Când ciorba este gata se adauga oul bătut, usturoiul tocat mărunt şi verdeaţă tocată mărunt după gust.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBĂ DE PEŞTE PREPARATĂ PREPARATĂ LA PHILIPS MULTICOOKER" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de loboda

Ciorba de loboda

Se pune la fiert carnea in apa,se ia spuma (daca este necesar),si se adauga pe rand legumele,mai

4 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Bors de praz

Bors de praz

Se curata toate zarzavaturile. Se dau pe razatoarea mica morcovul si telina, iar ardeiul se taie

13 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 februarie 2016

    multumesc mult... cu drag... pofta buna...

  • Fara foto

    viorica , 14 februarie 2016

    Este de nota 10 mersi

  • Fara foto

    Gabriela Bordei , 19 iunie 2015

    da e superrr

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2014

      Merge evident... Spor la bucatareala...

    • Fara foto

      Doina Lupu , 05 noiembrie 2014

      merge doar 1 capatana mare de crap si coada?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2013

      Va astept ca avem atatea zile de dezlegare la peste... Pup

    • maria mihalache

      maria mihalache (Chef de cuisine) , 20 noiembrie 2013

      il trimit pe George la tine!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 4 căpăţâni ciortănaş de crap şi caras
  • 6 buc. guvizi
  • o legătură ceapă verde tocata
  • o ceapă uscată tăiată peştişori (solzişori)
  • un ardei gras roşu tăiat cubuleţe
  • un morcov potrivit tocat mărunt
  • o albitură mică tăiată cubuleţe
  • o bucăţică de ţelina tăiată fâşii mici
  • o roşie mare tăiată cubuleţe
  • 2 linguri ulei de măsline
  • leuştean şi tarhon verde sau uscat după gust
  • 1 ou
  • 1 l borş fiert în prealabil
  • 1,5 l apa
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 2 căţei de usturoi.

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

valentina ionita (Chef de cuisine)

multumesc mult... cu drag... pofta buna...

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta