Se pune la fiert carnea in apa cu putina sare si se ia spuma. Cand aceasta nu se mai formeaza se adauga ceapa tocata, cartofii taiati cuburi, morcovul rondele si fasolea verde taiata bucati.
Cand legumele si carnea s-au fiert se adauga pasta de tomate.
Se mai lasa la fiert cam 10 minute si apoi se adauga borsul dupa gust.
La final se adauga leusteanul taiat marunt (eu am folosit leustean uscat).
Intr-un castron separat bateti oul peste care puneti doua polonice de ciorba si amestecati bine, apoi puneti-l inapoi in oala.
Serviti cu smantana si un ardei iute.POFTA BUNA!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii