autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui a la grec

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2010

Ingrediente
1 buc Pui, 3 buc Morcov, 2 buc Pastarnac, 1 buc Telina, 2 buc Ceapa, 2 buc Ardei Gras, 100 ml Otet, 100 gr Smantana, 2 buc Ou, 1 legaturi Leustean, 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor

Dificultate: Ridicata Timp: 2h

1 vot

Mod de preparare

Se fierbe puiul separat de zarzavat, intr-o oala mai mica se caleste tot zarzavatul, care se pune peste puiul fiert si dezosat. Se fierbe bine cu totul, se adauga Maggi Secretul Gustului Intensavor, otetul si se mai lasa sa fiarba cam o jumatate de ora. Se desfac galbenusurile in smantana, se pune in ciorba si se mai da un clocot, se opreste focul se bat albusurile spuma si se toaca leusteanul fin. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE PUI A LA GREC

CIORBA DE PUI A LA GREC

1.Se fierb pulpele de pui impreuna cu orezul, iar cand sunt pe jumatate fierte se adauga ceapa tocata

23 voturi    10 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Cureti legumele si le calesti in 2 linguri de ulei, cand legumele sunt inabusite adaugi pieptul de

17 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Ridicata

Timp

2h

1 vot

Ingrediente

  • 1 buc Pui
  • 3 buc Morcov
  • 2 buc Pastarnac
  • 1 buc Telina
  • 2 buc Ceapa
  • 2 buc Ardei Gras
  • 100 ml Otet
  • 100 gr Smantana
  • 2 buc Ou
  • 1 legaturi Leustean
  • 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de miel cu loboda rosie