Cureti legumele si le calesti in 2 linguri de ulei, cand legumele sunt inabusite adaugi pieptul de pui si le lasi sa fiarba.
Cand sunt toate fierte,adaugi cele 3 linguri de orez si mai lasi sa fiarba apoi bati galbenusurile cu smatana mararul,iei 2 polonice de supa calda si adaugi peste smantana,apoi pui totul in ciorba, dar cu grija sa nu se taie.Oala trebuie sa fie pe marginea plitei pt a nu da in clocot tare, apoi se mai da ciorba inca la 1-2 clocote, la foc mic.Se adauga bors,delicat si piper dupa gust.La sfarsit se pune patrunjel.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii