Ciorba de pui a la grec – reteta simpla si delicioasa! O supa cremoasa cu carne de pui, legume si smantana, perfecta pentru zilele racoroase si nu numai. Descopera cum sa o prepari rapid si usor!
Puiul se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Se indeparteaza spuma formata.
Se da telina pe razatoare, iar restul legumelor se taie cubulete. Se adauga in oala peste pui.
Cand a fiert carnea pe jumatate, se adauga orezul spalat .
Cand sunt toate fierte, se scoate un polonic de supa si se lasa la racorit .
Se scoate carnea de pe oase si se rupe fasii.
Se bat galbenusurile si se amesteca cu smantana si supa racita. Se adauga totul peste ciorba.
Se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa sa dea cateva clocote.
La sfarsit se adauga zeama de lamaie si patrunjel tocat.
Incearca si reteta de ciorba de peste ca la Dunare, ciorba de verdeturi sau ciorba radauteana. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii