Se spala spatele de pui si se pune la fiert.Se ia spuma care se formeaza.Intre timp se curata legumele si se spala.Cand nu se mai formeaza spuma se adauga ceapa tocata marunt,morcovii si radacina de patrunjel tocate cubulete si ardeiul tocat cubulete.Se lasa sa fiarba.Cand sunt fierte carnea si legumele se adauga dovlecelul taiat cuburi.Se lasa sa fiarba.Potrivim de sare si piper.Separam albusul de galbenus si albusul il punem in oala cu ciorba.Galbenusul se amesteca cu quarkul,se pune din supa calda sa fie adus la aceeasi temperatura si se toarna in oala cu ciorba in fir subtire .Se mai lasa sa dea un clocot si se pune mararul si frunzele de patrunjel tocate .
Se serveste cu ardei iute .

Fursecuri piersici umplute cu crema, fragede si aromate, reteta clasica de casa. Delicioase, colorate si perfecte pentru...
Fursecuri piersici umplute cu crema - reteta clasica, simpla si delicioasa
Descopera cum sa prepari salata de pui cu ciuperci si maioneza, o reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie....
Salata de pui cu ciuperci si maioneza. Reteta usoara si gustoasa, perfecta pentru orice ocazie
Negresa cu gem si nuci – cea mai simpla si delicioasa reteta, perfecta pentru o prajitura umeda si aromata. Fara oua, unt...
Negresa cu gem si nuci - cea mai simpla si delicioasa reteta
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii