Jumarile ( sau sunca, care se taie cubulete) se călesc, cand sunt aproape gata se adaugă ceapa tocata marunt si se caleste in continuare pana devine sticloasa.
Apoi se adauga sucul de rosii si se mai lasa 5 minute sa fiarbă, dupa care se adauga salata tocată mărunt si se lasa sa se inmoaie salata.
Apoi se adaugă borşul si apa si se lasa sa fiarba.
Când este aproape gata se adauga fideaua , oul batul, se drege cu sare, iar la final se adaugă mararul si leusteanul tocat.
Poftă buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii