autor:

valentina ionita

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE STEVIE - dietetica

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
1 morcov, 1 pastarnac, 3-4 felii de telina, 1 ceapa, 2 ardei grasi, 3 rosii, 1-2 legaturi stevie, 1 l bors, sare,, leustean, tarhon, 1 catel de usturoi, 1 lingura ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

46 voturi

Mod de preparare

Se spala zarzavaturile,se taie cubulete sau feliute subtiri si se pun la calit cu putin ulei.Cand se inmoaie turnati putina apa fiarta si lasati sa dea in clocot.Puneti stevia si lasati sa mai fiarba putin. Stevia trebuie spalata f bine,scursa si taiata fasii.Daca se opareste isi pierde toate vitaminele.Cand si stevia este aproape fiarta se adauga borsul fiert in prealabil si catelul de usturoi maruntit.
La final adaugati verdeata tocata marunt si sarea.
Se poate servi si calda,dar rece e delicioasa.
Pentru cei care nu doresc o ciorba dietetica,pot drege ciorbita cu ou batut si bucatele de costita prajita inainte si taiata marunt.Se prepara o omleta,se taie bucatele si se adauga deasupra ciorbitei.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE STEVIE - dietetica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Bors de primavara

Bors de primavara

In oala cu ulei se calesc ceapa, ardeiul gras si tija de telina taiate cubulete, se adauga morcovul

4 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume cu carne de vita

Ciorba de legume cu carne de vita

Se spala carnea si se pune la fiert in 4,5 litri de apa cu sare. Se curata si se spala pastarnacul,

12 voturi    5 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

    Foarte sanatoasa!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 mai 2011

    Va multumesc mult...

  • susu

    susu (Chef de cuisine) , 03 mai 2011

    Nemaipomenita, esti o gospodina desavarsita, ce culoare deosebita are

    • Fara foto

      maria mihalache , 27 mai 2010

      O ciorbica de primavara tare ,tare buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

      Multumesc mult ...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

      Este foarte sanatoasa,felicitari pentru reteta si prezentare.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

      E super ciorba ta. Mai ales cu bucatele de costita prajita. Doar ca asa nu mai este dietetica. Si eu fac primavara ciorba de stevie.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

46 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte sanatoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de cartofi cu leuştean