Se spala zarzavaturile,se taie cubulete sau feliute subtiri si se pun la calit cu putin ulei.Cand se inmoaie turnati putina apa fiarta si lasati sa dea in clocot.Puneti stevia si lasati sa mai fiarba putin. Stevia trebuie spalata f bine,scursa si taiata fasii.Daca se opareste isi pierde toate vitaminele.Cand si stevia este aproape fiarta se adauga borsul fiert in prealabil si catelul de usturoi maruntit.
La final adaugati verdeata tocata marunt si sarea.
Se poate servi si calda,dar rece e delicioasa.
Pentru cei care nu doresc o ciorba dietetica,pot drege ciorbita cu ou batut si bucatele de costita prajita inainte si taiata marunt.Se prepara o omleta,se taie bucatele si se adauga deasupra ciorbitei.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii