autor:

valentina ionita

» » Borsuri si Ciorbe

CIORBA DE STEVIE - dietetica

Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: valentina ionita (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 martie 2009

Ingrediente
1 morcov, 1 pastarnac, 3-4 felii de telina, 1 ceapa, 2 ardei grasi, 3 rosii, 1-2 legaturi stevie, 1 l bors, sare,, leustean, tarhon, 1 catel de usturoi, 1 lingura ulei

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

46 voturi

Mod de preparare

Se spala zarzavaturile,se taie cubulete sau feliute subtiri si se pun la calit cu putin ulei.Cand se inmoaie turnati putina apa fiarta si lasati sa dea in clocot.Puneti stevia si lasati sa mai fiarba putin. Stevia trebuie spalata f bine,scursa si taiata fasii.Daca se opareste isi pierde toate vitaminele.Cand si stevia este aproape fiarta se adauga borsul fiert in prealabil si catelul de usturoi maruntit.
La final adaugati verdeata tocata marunt si sarea.
Se poate servi si calda,dar rece e delicioasa.
Pentru cei care nu doresc o ciorba dietetica,pot drege ciorbita cu ou batut si bucatele de costita prajita inainte si taiata marunt.Se prepara o omleta,se taie bucatele si se adauga deasupra ciorbitei.
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBA DE STEVIE - dietetica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata

Ciorba de salata

Se spala salata frunza cu frunz si se taie in fasii de 1 cm latime Slaninuta se taie cubulete

16 voturi    5 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Se fierbe burta cam pe jumatate, se scoate si se taie feliute subtiri apoi se fierbe mai departe.

162 voturi    15 comentarii
2h 45 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 7 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 iulie 2011

    Foarte sanatoasa!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 mai 2011

    Va multumesc mult...

  • susu

    susu (Chef de cuisine) , 03 mai 2011

    Nemaipomenita, esti o gospodina desavarsita, ce culoare deosebita are

    • Fara foto

      maria mihalache , 27 mai 2010

      O ciorbica de primavara tare ,tare buna.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

      Multumesc mult ...

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 28 iulie 2009

      Este foarte sanatoasa,felicitari pentru reteta si prezentare.

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 01 iulie 2009

      E super ciorba ta. Mai ales cu bucatele de costita prajita. Doar ca asa nu mai este dietetica. Si eu fac primavara ciorba de stevie.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

46 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de valentina ionita
Rulada din omleta

Rulada din omleta

Fiecare omleta se face din 2 oua .Se bat cele 2 oua cu putin piper ,condimente, se amesteca cu putin

48 voturi    4 comentarii
40 min
Aperitive cu oua
Mucenici  de post la cuptor

Mucenici de post la cuptor

Din faina,drojdie,sare,zahar,margarina,ulei,apa minerala se framanta un aluat potrivit,nu foarte

95 voturi    32 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Mucenici dobrogeni de post  fierti cu zeama si multa nuca

Mucenici dobrogeni de post fierti cu zeama si multa nuca

La 250 g mucenici se pun cam 2,5l apa la fiert. Se da apa in clocot cu zahar sau miere dupa gust,

74 voturi    17 comentarii
25 min
Retete de post

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Foarte sanatoasa!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara