Legumele se spala bine si se taie cubulete si se pun la fiert. Urzicile se curate bine si se spala, apoi se pun la fiert separate. Cand incep sa fiarba se strecoara si se taie marunt.
Dupa ce s-au tocat urzicile se adauga peste legumele care fierb, apoi se adauga orezul.
Se lasa sa fiarba circa 10 min dupa care se adauga borsul, sarea si pasta de tomate.
Se fierbe bine si se serveste cu smantana.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii