autor:

Fara foto

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de vacuta

Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: clara marinescu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 mai 2010

Ingrediente
1 kg Piept Vita, 2 buc Morcov, 1 buc Pastarnac, 1 buc Telina, 1 buc Ceapa, 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor, 20 gr Paste, 1 buc Ou

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune la fiert carnea, si cand este aproape fiarta se pune zarzavatul taiat buculete, ceapa si se mai lasa la fiert, cand este aproape gata se adauga fideaua, Maggi Secretul Gustului Intensavor si borsul, se mai da un clocot, se opreste ciroba se pune un ou batut si o legatura de leustean. Se poate servi si cu smantana. Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

In primul rand mi-am tocat legumele si carnea cuburi. Carnea am pus-o la fiert ca stiam ca ii trebuie

1 vot    1 comentariu
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba din oase de vacuta cu perisoare

Ciorba din oase de vacuta cu perisoare

Se tin oasele in apa rece 15-20 minute sa iasa bine sangele, apoi se pun la fiert in 4 litri de apa

36 voturi    15 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 15 %
289.99 lei
246.49 lei

Trimmer T820E

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 02 iunie 2010

    Ai uitat borsul la ingrediente.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 31 mai 2010

    Ciorba de vacuta este buna oricand!

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg Piept Vita
  • 2 buc Morcov
  • 1 buc Pastarnac
  • 1 buc Telina
  • 1 buc Ceapa
  • 20 gr Maggi Secretul Gustului Intensavor
  • 20 gr Paste
  • 1 buc Ou

Raporteaza reteta

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Ai uitat borsul la ingrediente.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE CARTOFI,CU IAURT