Scarita se taie in bucati si se pune la fiert in apa cu putina sare.Intre timp curatam morcovul si ceapa si le taiem marunt apoi le introducem in apa in care fierbe scarita.Adaugam pasta de gofosari si marar verde, lasam sa fiarba.
Varza o taiem dupa preferinta fideluta sau patratele si o adaugam in apa in care fierbe scarita. Adaugam apa daca mai este necesar, piper si boia.Lasam sa fiarba la foc potrivit pina sunt fierte toate.
Mararul verde il tocam marunt si il adaugam la ciorba dupa ce am stins focul.
Ciorba se acreste dupa preferinta cu zeama de pe ardei iuti, zeama de lamaie sau otet.
La servire adaugam smantana la fiecare in farfurie si servim ciorba cu ardei iute.
Pofta mare !

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii