autor:

merisor

» » , , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu carne, Multicooking, Slow Cooking

Ciorba din afumatura de porc cu zeama de varza la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Autor: merisor (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: merisor (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 noiembrie 2018

Ingrediente
500 g ciolan de porc, afumat, 300 g scăriță de porc, afumată, 4 cepe micuțe, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 1/4 varză acră, mai micuță, 250 ml suc de roșii, 1, 5 l apă, 1 l zeamă de varză, puțin cimbru uscat, piper, 1 legătură de pătrunjel verde, câteva fire de leuștean verde

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Punem în vasul multicookerului carnea de porc porționată și bine clătită cu apă caldă.

Adăugăm 1 l apă rece, sau atât cât să fie carnea acoperită bine.

Așezăm capacul rotindu-l din poziția deschis spre poziția închis, conform semnelor cu cele două lacăte.

Rotim și supapa spre poziția închis.

Conectăm aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune la sursa de tensiune și setăm programul MEAT/STEW, presiune High iar timpul de gătire îl setăm pentru 20 de minute, având în vedere că avem carnea ușor procesată termic.

Dacă folosim oase de porc proaspete, setăm timpul pentru 40 de minute.

Apăsăm butonul Start, iar pe ecran vom avea afișajul HEAT, pentru câteva minute, până când aparatul ajunge la presiunea dorită, apoi eliberează un semnal sonor și apare timpul setat pentru gătit.

După expirarea timpului setat, se aude din nou un semnal sonor, iar aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune trece automat pe modul KEEP WARM, mod ce păstrează mâncarea la cald pentru patru ore, maxim.

Apăsăm butonul START/STOP.

Cu ajutorul unei spatule cu coadă mai lungă, împingem butonul de la supapa de presiune spre poziția deschis. Putem folosi mănuși.

Nu deschidem capacul până când nu se elimină tot aburul.

Apoi rotim capacul spre poziția deschis, îl ridicăm, așteptăm câteva minute și scoatem vasul, folosind mănuși.

Strecurăm carnea, o clătim cu apă călduță, ștergem vasul cu un prosop de hârtie absorbant și punem carnea la loc în el.

Punem vasul la locul lui, în Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune.

Strecurăm supa și o adăugăm peste carne. Prin acest mod înlăturăm spuma care se formează în timpul fierberii și se depune pe pereții vasului și pe carne.

Mai adăugăm 1 l de apă și legumele curățate și tocate și așezăm capacul rotindu-l pe poziția închis.

Setăm programul SOUP, presiunea High, pentru 20 de minute.

Din nou vom avea pe ecran afișajul HEAT, apoi semnal sonor și afișarea timpului setat.

După expirarea timpului setat, se aude din nou un semnal sonor, iar aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune trece automat pe modul KEEP WARM.

Apăsăm butonul START/STOP, eliberăm presiune, deschidem capacul și adăugăm pasta de roșii, cimbrul, zeama de varză și varza tocată mărunt.

Închidem din nou capacul și setăm programul SOUP pentru 10 minute.

La final, adăugăm verdeața tocată.

Servim delicioasa ciorbă din afumătură de porc cu zeamă de varză la Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune, fierbinte, cu ardei iute și pâine de casă.

Putem adăuga și smântână ca la ciorba ardelenească.

Despre minunatul Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune, puteți afla mai multe detalii accesând acest link: https://goo.gl/47BLsS.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din afumatura de porc cu zeama de varza la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Slow Cooking
Pulpe de rata la Crock Pot

Pulpe de rata la Crock Pot

Pielea pulpelor se inteapa peste tot cu un ac, apoi pulpele de rata se freaca bine cu amestecul de

0 voturi    0 comentarii
5h
Slow Cooking
Fasole pastai cu pui la slow cooker

Fasole pastai cu pui la slow cooker

Spalati fasolea pastai, apoi rupeti pastaile in doua. Curatati morcovii si taiati-i felii. Asezati

0 voturi    0 comentarii
4h 15 min
Slow Cooking

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g ciolan de porc
  • afumat
  • 300 g scăriță de porc
  • afumată
  • 4 cepe micuțe
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1/4 varză acră
  • mai micuță
  • 250 ml suc de roșii
  • 1
  • 5 l apă
  • 1 l zeamă de varză
  • puțin cimbru uscat
  • piper
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • câteva fire de leuștean verde

Raporteaza reteta

Retete
de merisor
Rulouri cu crema de vanilie

Rulouri cu crema de vanilie

Untul impreuna cu untura le-am pus la topit. Faina am amestecat-o cu bicarbonatul si drojdia. Ouale

38 voturi    15 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Rulouri cu carnati afumati, piept de pui si bacon

Rulouri cu carnati afumati, piept de pui si bacon

Am desfacut pieptul de pui l-am spalat si l-am portionat in doua fiecare bucata, apoi l-am filat

23 voturi    18 comentarii
50 min
Retete de Craciun
Bilute din piscoturi, nuca si ciocolata

Bilute din piscoturi, nuca si ciocolata

Punem untul cu uleiul, ciocolata rupta, putina sare si zaharul intr-un vas, la foc incet pana se

8 voturi    2 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Slow Cooking

Tocanita de galbiori la Multicooker Crock-Pot Express Tocanita de galbiori la Multicooker Crock-Pot Express

Gălbiorii se curăță bine, se taie cuburi mari. Se pot spăla sub jet puternic de apă, apoi se lasă la scurs. Hribii se scot

0 voturi    0 comentarii
20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ficatei de pui cu ardei copti la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Ficatei de pui cu ardei copti la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Ficateii ii spalati bine, indepartati toate pielitele si ii puneti intr-o sita la scurs. Ardeii galbeni si kapia ii coaceti pe o tabla,

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu morcovi- la Crockpot