autor:

merisor

» » , , Borsuri si Ciorbe, Mancaruri cu carne, Multicooking

Ciorba din afumatura de porc cu zeama de varza la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Autor: merisor (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 noiembrie 2018

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: merisor (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 noiembrie 2018

Ingrediente
500 g ciolan de porc, afumat, 300 g scăriță de porc, afumată, 4 cepe micuțe, 1 morcov, 1 rădăcină de pătrunjel, 1/4 varză acră, mai micuță, 250 ml suc de roșii, 1, 5 l apă, 1 l zeamă de varză, puțin cimbru uscat, piper, 1 legătură de pătrunjel verde, câteva fire de leuștean verde

Dificultate: Medie Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Punem în vasul multicookerului carnea de porc porționată și bine clătită cu apă caldă.

Adăugăm 1 l apă rece, sau atât cât să fie carnea acoperită bine.

Așezăm capacul rotindu-l din poziția deschis spre poziția închis, conform semnelor cu cele două lacăte.

Rotim și supapa spre poziția închis.

Conectăm aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune la sursa de tensiune și setăm programul MEAT/STEW, presiune High iar timpul de gătire îl setăm pentru 20 de minute, având în vedere că avem carnea ușor procesată termic.

Dacă folosim oase de porc proaspete, setăm timpul pentru 40 de minute.

Apăsăm butonul Start, iar pe ecran vom avea afișajul HEAT, pentru câteva minute, până când aparatul ajunge la presiunea dorită, apoi eliberează un semnal sonor și apare timpul setat pentru gătit.

După expirarea timpului setat, se aude din nou un semnal sonor, iar aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune trece automat pe modul KEEP WARM, mod ce păstrează mâncarea la cald pentru patru ore, maxim.

Apăsăm butonul START/STOP.

Cu ajutorul unei spatule cu coadă mai lungă, împingem butonul de la supapa de presiune spre poziția deschis. Putem folosi mănuși.

Nu deschidem capacul până când nu se elimină tot aburul.

Apoi rotim capacul spre poziția deschis, îl ridicăm, așteptăm câteva minute și scoatem vasul, folosind mănuși.

Strecurăm carnea, o clătim cu apă călduță, ștergem vasul cu un prosop de hârtie absorbant și punem carnea la loc în el.

Punem vasul la locul lui, în Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune.

Strecurăm supa și o adăugăm peste carne. Prin acest mod înlăturăm spuma care se formează în timpul fierberii și se depune pe pereții vasului și pe carne.

Mai adăugăm 1 l de apă și legumele curățate și tocate și așezăm capacul rotindu-l pe poziția închis.

Setăm programul SOUP, presiunea High, pentru 20 de minute.

Din nou vom avea pe ecran afișajul HEAT, apoi semnal sonor și afișarea timpului setat.

După expirarea timpului setat, se aude din nou un semnal sonor, iar aparatul Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune trece automat pe modul KEEP WARM.

Apăsăm butonul START/STOP, eliberăm presiune, deschidem capacul și adăugăm pasta de roșii, cimbrul, zeama de varză și varza tocată mărunt.

Închidem din nou capacul și setăm programul SOUP pentru 10 minute.

La final, adăugăm verdeața tocată.

Servim delicioasa ciorbă din afumătură de porc cu zeamă de varză la Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune, fierbinte, cu ardei iute și pâine de casă.

Putem adăuga și smântână ca la ciorba ardelenească.

Despre minunatul Multicooker Crock-Pot Express cu gătire sub presiune, puteți afla mai multe detalii accesând acest link: https://goo.gl/47BLsS.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din afumatura de porc cu zeama de varza la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Multicooking
Escalop de vita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Escalop de vita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pentru inceput seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe modul BROWN/SOTE

0 voturi    0 comentarii
1h
Multicooking
Piept de porc chinezesc la Multicooker Crock-Pot Express

Piept de porc chinezesc la Multicooker Crock-Pot Express

Conectam aparatul Multicooker Crock-Pot Express la o sursa de curent. Asezonam pieptul de porc cu

1 vot    0 comentarii
35 min
Multicooking

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g ciolan de porc
  • afumat
  • 300 g scăriță de porc
  • afumată
  • 4 cepe micuțe
  • 1 morcov
  • 1 rădăcină de pătrunjel
  • 1/4 varză acră
  • mai micuță
  • 250 ml suc de roșii
  • 1
  • 5 l apă
  • 1 l zeamă de varză
  • puțin cimbru uscat
  • piper
  • 1 legătură de pătrunjel verde
  • câteva fire de leuștean verde

Raporteaza reteta

Retete
de merisor
Rulouri cu crema de vanilie

Rulouri cu crema de vanilie

Untul impreuna cu untura le-am pus la topit. Faina am amestecat-o cu bicarbonatul si drojdia. Ouale

39 voturi    15 comentarii
1h 20 min
Prajituri
Rulouri cu carnati afumati, piept de pui si bacon

Rulouri cu carnati afumati, piept de pui si bacon

Am desfacut pieptul de pui l-am spalat si l-am portionat in doua fiecare bucata, apoi l-am filat

28 voturi    19 comentarii
50 min
Retete de Craciun
Bilute din piscoturi, nuca si ciocolata

Bilute din piscoturi, nuca si ciocolata

Punem untul cu uleiul, ciocolata rupta, putina sare si zaharul intr-un vas, la foc incet pana se

8 voturi    2 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Multicooking

Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Parliti pulpele pe flacara aragazului de puf, le spalati bine. Rosiile le puneti intr-o cratita cu apa care fierbe, le lasati sa clocoteasca

1 vot    0 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Escalop de vita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Escalop de vita la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pentru inceput seteaza Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune pe modul BROWN/SOTE pentru 20 minute si apasa START. Pe

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Iaurt natural din lapte de vaca preparat la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune