autor:

Camelia Grosu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 martie 2010

Ingrediente
-1,300kg carne de porc cu os, -1 morcov mai mare, -1 ceapa mare, -3 maini de mazare congelata, -3 maini de fasole verde congelata, -2 maini de orez, -2 linguri de pasta de ardei, -400ml de suc de rosii, -1 legatura de marar (eu am din congelator), -zeama de varza dupa gustul fiecareia

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

17 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert. Cand face spuma se strange bine spuma pana nu mai ramane nimic. Se fierbe 15 minute dupa care se pune ceapa taiata patratele si morcovul dat prin razatoarea mica si se mai fierbe 15 minute. Apoi se pune mazarea si fasolea si se mai fierbe 10 minute. Vine randul orezului pe care il lasam 10 minute, apoi a pastei de ardei si a sucului de rosii. Dupa 10 minute punem zeama de varza, iar cand fierbe se stinge si se pune mararul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole pastai

Ciorba de fasole pastai

Se curata,se spala si se taie rondele atat morcovul cat si pastarnacul si se pun la fiert in apa

4 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu carne de vita si legume

Ciorba cu carne de vita si legume

Proces Tehnologic Carnea se spala si se portioneaza. Morcovii, telina, pastarnacul si radacinile

14 voturi    4 comentarii
5h 1 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ruxi

    ruxi (Chef de cuisine):

    pe langa incredientele pe care le-am vazut aizi am pus si un kg de cartofi ca sa fie mai consistenta

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 iulie 2012

    E tare buna combinatia de carne de porc si varza, cred ca e o ciorbica gustoasa.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Foarte buna ...........

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

    Arata grozav ciorbita ta!!!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Imi place! Are multe legume, carnita.......ce mai o bunatate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

17 voturi

Ingrediente

  • -1,300kg carne de porc cu os
  • -1 morcov mai mare
  • -1 ceapa mare
  • -3 maini de mazare congelata
  • -3 maini de fasole verde congelata
  • -2 maini de orez
  • -2 linguri de pasta de ardei
  • -400ml de suc de rosii
  • -1 legatura de marar (eu am din congelator)
  • -zeama de varza dupa gustul fiecareia

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

13 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E tare buna combinatia de carne de porc si varza, cred ca e o ciorbica gustoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de oua