autor:

Camelia Grosu

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza

Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Camelia Grosu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 martie 2010

Ingrediente
-1,300kg carne de porc cu os, -1 morcov mai mare, -1 ceapa mare, -3 maini de mazare congelata, -3 maini de fasole verde congelata, -2 maini de orez, -2 linguri de pasta de ardei, -400ml de suc de rosii, -1 legatura de marar (eu am din congelator), -zeama de varza dupa gustul fiecareia

Dificultate: Medie Timp: 1h 20 min

17 voturi

Mod de preparare

Se pune carnea la fiert. Cand face spuma se strange bine spuma pana nu mai ramane nimic. Se fierbe 15 minute dupa care se pune ceapa taiata patratele si morcovul dat prin razatoarea mica si se mai fierbe 15 minute. Apoi se pune mazarea si fasolea si se mai fierbe 10 minute. Vine randul orezului pe care il lasam 10 minute, apoi a pastei de ardei si a sucului de rosii. Dupa 10 minute punem zeama de varza, iar cand fierbe se stinge si se pune mararul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din carne de porc cu os si zeama de varza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

se pune la fiert o oala cu apa, se curata zarzavaturile si se taie cubulete. Cand fierbe apa se adauga

4 voturi    8 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume

Ciorba de legume

Cartofii si dovlecelul ii curatam de coaja apoi ii taiem cuburi potrivite. Morcovul il decojim,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • ruxi

    ruxi (Chef de cuisine):

    pe langa incredientele pe care le-am vazut aizi am pus si un kg de cartofi ca sa fie mai consistenta

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 27 iulie 2012

    E tare buna combinatia de carne de porc si varza, cred ca e o ciorbica gustoasa.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 04 martie 2010

    Foarte buna ...........

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

    Arata grozav ciorbita ta!!!

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 03 martie 2010

      Imi place! Are multe legume, carnita.......ce mai o bunatate!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 20 min

17 voturi

Ingrediente

  • -1,300kg carne de porc cu os
  • -1 morcov mai mare
  • -1 ceapa mare
  • -3 maini de mazare congelata
  • -3 maini de fasole verde congelata
  • -2 maini de orez
  • -2 linguri de pasta de ardei
  • -400ml de suc de rosii
  • -1 legatura de marar (eu am din congelator)
  • -zeama de varza dupa gustul fiecareia

Raporteaza reteta

Retete
de Camelia Grosu
Gogosele umplute

Gogosele umplute

Apa, uleiul si sarea se dau in clocot, se iau de pe foc si se toarna faina dintr-o data toata batandu-se

13 voturi    7 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Sos de carne

Sos de carne

Intr-o cratita se pune carnea, sucul de rosii, usturoiul curatat si taiat felii, mirodeniile, uleiul,

12 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Sosuri

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

E tare buna combinatia de carne de porc si varza, cred ca e o ciorbica gustoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de loboda