autor:

madalina

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba paprika sau un alt fel de ciorba de burta

Autor: madalina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: madalina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 mai 2011

Ingrediente
4 oua, delikat dupa gust, 300gr. smantana, 2-3 catei de usturoi, o legatura de patrunjel, 1 1/2 l apa

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert impreuna cu delikatul. Din oua se face omleta , dar cu putin ulei. Cand apa fierbe se pune omleta taiata bucatele impreuna cu uleiul, usturoiul pisat. Se lasa sa mai dea intr-un clocot dupa cere se opreste. Se presara patrunjel tocat. Separat se scoate intr-un castron zeama din ciorba si se lasa la racit. Cand supa este rece se amenteca cu smantana si se toarna cu atentie in oala mestecand continuu. Optional in farfurie se pune otet. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba paprika sau un alt fel de ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de porc cu taitei de casa

Ciorba de porc cu taitei de casa

Oasele de porc se tin in apa rece,se oparesc,se spala si se pun la fiert la foc mic. Tocam telina,patrunjelul,pastarnacul,morcovul

3 voturi    0 comentarii
3h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare cu tarhon

Ciorba de perisoare cu tarhon

In primul rand, punem apa intr-o cratita, in care gatiti ciorba, apoi ne ocupam de perisoare. Condimentam

3 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • madalina

    madalina (Maestru bucatar):

    incercati-o , o sa vedeti cat este de buna. sotul meu ma pune s-o fac de cel putin o data pe luna.

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • delikat dupa gust
  • 300gr. smantana
  • 2-3 catei de usturoi
  • o legatura de patrunjel
  • 1 1/2 l apa

Raporteaza reteta

Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui