autor:

madalina

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba paprika sau un alt fel de ciorba de burta

Autor: madalina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: madalina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 mai 2011

Ingrediente
4 oua, delikat dupa gust, 300gr. smantana, 2-3 catei de usturoi, o legatura de patrunjel, 1 1/2 l apa

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert impreuna cu delikatul. Din oua se face omleta , dar cu putin ulei. Cand apa fierbe se pune omleta taiata bucatele impreuna cu uleiul, usturoiul pisat. Se lasa sa mai dea intr-un clocot dupa cere se opreste. Se presara patrunjel tocat. Separat se scoate intr-un castron zeama din ciorba si se lasa la racit. Cand supa este rece se amenteca cu smantana si se toarna cu atentie in oala mestecand continuu. Optional in farfurie se pune otet. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba paprika sau un alt fel de ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui olteneasca cu zdrente de ou

Ciorba de pui olteneasca cu zdrente de ou

Se pune apa la fiert si cand a clocotit se adauga carnea. Dupa aceea, se toaca legumele cubulete

33 voturi    4 comentarii
40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbita de pui ca la tara

Ciorbita de pui ca la tara

Splam bine aripioarele si le taiem in doua ,dupa care le punem la fiert in oala si cand incepe

11 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 18 %
389.99 lei
319.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • madalina

    madalina (Maestru bucatar):

    incercati-o , o sa vedeti cat este de buna. sotul meu ma pune s-o fac de cel putin o data pe luna.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • delikat dupa gust
  • 300gr. smantana
  • 2-3 catei de usturoi
  • o legatura de patrunjel
  • 1 1/2 l apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Mancare de fasole BOB cu ciolan afumat