Ciorba paprika sau un alt fel de ciorba de burta

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • delikat dupa gust
  • 300gr. smantana
  • 2-3 catei de usturoi
  • o legatura de patrunjel
  • 1 1/2 l apa

Mod de preparare

Se pune apa la fiert impreuna cu delikatul. Din oua se face omleta , dar cu putin ulei. Cand apa fierbe se pune omleta taiata bucatele impreuna cu uleiul, usturoiul pisat. Se lasa sa mai dea intr-un clocot dupa cere se opreste. Se presara patrunjel tocat. Separat se scoate intr-un castron zeama din ciorba si se lasa la racit. Cand supa este rece se amenteca cu smantana si se toarna cu atentie in oala mestecand continuu. Optional in farfurie se pune otet. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise