autor:

madalina

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba paprika sau un alt fel de ciorba de burta

Autor: madalina (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 mai 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: madalina (Maestru bucatar)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 mai 2011

Ingrediente
4 oua, delikat dupa gust, 300gr. smantana, 2-3 catei de usturoi, o legatura de patrunjel, 1 1/2 l apa

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Se pune apa la fiert impreuna cu delikatul. Din oua se face omleta , dar cu putin ulei. Cand apa fierbe se pune omleta taiata bucatele impreuna cu uleiul, usturoiul pisat. Se lasa sa mai dea intr-un clocot dupa cere se opreste. Se presara patrunjel tocat. Separat se scoate intr-un castron zeama din ciorba si se lasa la racit. Cand supa este rece se amenteca cu smantana si se toarna cu atentie in oala mestecand continuu. Optional in farfurie se pune otet. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba paprika sau un alt fel de ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba radauteana

Ciorba radauteana

Curatam ceapa, morcovii, pastranacii si telina. Indepartam cotoarele ardeilor si inlaturam samburii.

13 voturi    7 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de lapte

Supa de lapte

Se pun la fiert laptele si apa. Intr-o cana se pune faina, se dizolva in apa si se toarna in laptele

1 vot    0 comentarii
20 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei

Pro 200 Wet & Dry

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • madalina

    madalina (Maestru bucatar):

    incercati-o , o sa vedeti cat este de buna. sotul meu ma pune s-o fac de cel putin o data pe luna.

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 4 oua
  • delikat dupa gust
  • 300gr. smantana
  • 2-3 catei de usturoi
  • o legatura de patrunjel
  • 1 1/2 l apa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de legume