CIORBITA DE FASOLE DE POST

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
CIORBITA DE FASOLE DE POST

Ingrediente

  • 3 conserve de fasole (400gr.)
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1ardei gras
  • patrunjel radacina si frunze
  • 1 pastarnac
  • 3-4rosii
  • 100 gr. paste fainoase
  • leustean proaspat
  • crengute de marar si cimbru uscat
  • sare
  • piper macinat
  • ulei de masline.

Mod de preparare

Se pun conservele de fasole intr-o strecuratoare, se trec sub jet de apa rece si se scurg. Se curata legumele, se spala si se toaca nu prea marunt. Se spala si frunzele de patrunjel si leustean. Se toaca cubulete rosiile. Se calesc legumele in ulei cateva minute, apoi se adauga rosiile si se mai lasa pe foc aprox. 10 min. Se pune fasolea scursa impreuna cu sosul de legume intr-o oala, se adauga apa si se pun la fiert. Se sareaza si se pipereaza si se pun si 2 crengute de marar si cimbru care se vor scoate la urma cand este ciorba gata. Se fierbe aproximativ ora si un sfert. Cu un sfert de ora inainte sa fie gata se undeste o ceapa in ulei cu putin bulion si se adauga in ciorba, se pun si pastele si verdeata tocata si se continua fierberea. Dupa ce a-ti stins aragazul lasati ciorbita sa se racoreasca, apoi puneti in farfurii si decorati cu patrunjel tocat. Se serveste cu ardel iute iar prin unele parti ale tarii cu ceapa verde sau uscata,de care aveti. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise