autor:

Fara foto

» » Supe de legume

CIORBITA DE FASOLE DE POST

Autor: COMY.M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COMY.M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Ingrediente
3 conserve de fasole (400gr.), 2 morcovi, 2 cepe, 1ardei gras, patrunjel radacina si frunze, 1 pastarnac, 3-4rosii, 100 gr. paste fainoase, leustean proaspat, crengute de marar si cimbru uscat, sare, piper macinat, ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se pun conservele de fasole intr-o strecuratoare, se trec sub jet de apa rece si se scurg. Se curata legumele, se spala si se toaca nu prea marunt. Se spala si frunzele de patrunjel si leustean. Se toaca cubulete rosiile. Se calesc legumele in ulei cateva minute, apoi se adauga rosiile si se mai lasa pe foc aprox. 10 min. Se pune fasolea scursa impreuna cu sosul de legume intr-o oala, se adauga apa si se pun la fiert. Se sareaza si se pipereaza si se pun si 2 crengute de marar si cimbru care se vor scoate la urma cand este ciorba gata. Se fierbe aproximativ ora si un sfert. Cu un sfert de ora inainte sa fie gata se undeste o ceapa in ulei cu putin bulion si se adauga in ciorba, se pun si pastele si verdeata tocata si se continua fierberea. Dupa ce a-ti stins aragazul lasati ciorbita sa se racoreasca, apoi puneti in farfurii si decorati cu patrunjel tocat. Se serveste cu ardel iute iar prin unele parti ale tarii cu ceapa verde sau uscata,de care aveti. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBITA DE FASOLE DE POST" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba de pui cu smantana

Ciorba de pui cu smantana

Carnea o spalam si o taiem fasii lungi, iar legumele le curatam si le taiem marunt (mie imi place

1 vot    0 comentarii
40 min
Supe de legume
Supa crema de legume cu scoici

Supa crema de legume cu scoici

Mai intai curatam si spalam bine legumele.Punem o oala cu putin ulei pe foc si adaugam legumele taiate

5 voturi    5 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 conserve de fasole (400gr.)
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1ardei gras
  • patrunjel radacina si frunze
  • 1 pastarnac
  • 3-4rosii
  • 100 gr. paste fainoase
  • leustean proaspat
  • crengute de marar si cimbru uscat
  • sare
  • piper macinat
  • ulei de masline.

Raporteaza reteta

Retete
de COMY.M.
TORT DE MERE IN RAZA

TORT DE MERE IN RAZA

Punem intr-un bol untul taiat cubulete,ouale,zaharul,zaharul vanilat si un praf de sare.Mixam pana

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
TORT DE CAPSUNI CU SMANTANA

TORT DE CAPSUNI CU SMANTANA

Se separa albusurile de galbenusuri.Se bat pe jumatate albusurile cu 3linguri de apa rece,apoi se

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Guguluf pufos cu glazura duo

Guguluf pufos cu glazura duo

Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Punem untul moale intr-un bol,mixam putin,adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de cartofi cu bacon si porumb Supa crema de cartofi cu bacon si porumb

Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici. Se pun cartofii la fiert intr-un litru de lapte, 250 ml apa si putina sare. Dupa

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza

Se spală şi se curăţă legumele. În oala pentru ciorbă (capacitate 4 litri), se călesc mai întâi, în

2 voturi    1 comentariu
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de ciuperci