autor:

Fara foto

» » Supe de legume

CIORBITA DE FASOLE DE POST

Autor: COMY.M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COMY.M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Ingrediente
3 conserve de fasole (400gr.), 2 morcovi, 2 cepe, 1ardei gras, patrunjel radacina si frunze, 1 pastarnac, 3-4rosii, 100 gr. paste fainoase, leustean proaspat, crengute de marar si cimbru uscat, sare, piper macinat, ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se pun conservele de fasole intr-o strecuratoare, se trec sub jet de apa rece si se scurg. Se curata legumele, se spala si se toaca nu prea marunt. Se spala si frunzele de patrunjel si leustean. Se toaca cubulete rosiile. Se calesc legumele in ulei cateva minute, apoi se adauga rosiile si se mai lasa pe foc aprox. 10 min. Se pune fasolea scursa impreuna cu sosul de legume intr-o oala, se adauga apa si se pun la fiert. Se sareaza si se pipereaza si se pun si 2 crengute de marar si cimbru care se vor scoate la urma cand este ciorba gata. Se fierbe aproximativ ora si un sfert. Cu un sfert de ora inainte sa fie gata se undeste o ceapa in ulei cu putin bulion si se adauga in ciorba, se pun si pastele si verdeata tocata si se continua fierberea. Dupa ce a-ti stins aragazul lasati ciorbita sa se racoreasca, apoi puneti in farfurii si decorati cu patrunjel tocat. Se serveste cu ardel iute iar prin unele parti ale tarii cu ceapa verde sau uscata,de care aveti. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBITA DE FASOLE DE POST" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supă de vară

Supă de vară

Se călesc în puțin ulei morcovii, pătrunjelul, țelina și păstârnacul tăiate mărunt. Se

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de legume
Supa de rosii rece - Gazpacho

Supa de rosii rece - Gazpacho

La robotul de bucatarie punem toate ingridentele ptr supa si actionam robotul 3 minute pina ce toate

12 voturi    0 comentarii
1h
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 conserve de fasole (400gr.)
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1ardei gras
  • patrunjel radacina si frunze
  • 1 pastarnac
  • 3-4rosii
  • 100 gr. paste fainoase
  • leustean proaspat
  • crengute de marar si cimbru uscat
  • sare
  • piper macinat
  • ulei de masline.

Raporteaza reteta

Retete
de COMY.M.
TORT DE MERE IN RAZA

TORT DE MERE IN RAZA

Punem intr-un bol untul taiat cubulete,ouale,zaharul,zaharul vanilat si un praf de sare.Mixam pana

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
TORT DE CAPSUNI CU SMANTANA

TORT DE CAPSUNI CU SMANTANA

Se separa albusurile de galbenusuri.Se bat pe jumatate albusurile cu 3linguri de apa rece,apoi se

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Guguluf pufos cu glazura duo

Guguluf pufos cu glazura duo

Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Punem untul moale intr-un bol,mixam putin,adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express Crema de linte cu chimen si susan negru la Multicooker Crock-Pot Express

Se curăță și se spală ceapa, morcovul și cartoful. Se spală lintea sub jet de apă rece și se lasă la scurs. Se conectează

0 voturi    0 comentarii
20 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express Ciorba cu perisoare din dovlecel a la grec gatita la Multicooker Crock-Pot Express

Dovleceii se curata de coaja si se dau prin razatoarea mare (daca sunt foarte mari si au seminte multe, intai se indeparteaza semintele).

0 voturi    0 comentarii
20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de mazare cu piept de pui, orez si zdrente de ou