autor:

Fara foto

» » Supe de legume

CIORBITA DE FASOLE DE POST

Autor: COMY.M. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: COMY.M. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 30 noiembrie 2013

Ingrediente
3 conserve de fasole (400gr.), 2 morcovi, 2 cepe, 1ardei gras, patrunjel radacina si frunze, 1 pastarnac, 3-4rosii, 100 gr. paste fainoase, leustean proaspat, crengute de marar si cimbru uscat, sare, piper macinat, ulei de masline.

Dificultate: Redusa Timp: 2h

0 voturi

Mod de preparare

Se pun conservele de fasole intr-o strecuratoare, se trec sub jet de apa rece si se scurg. Se curata legumele, se spala si se toaca nu prea marunt. Se spala si frunzele de patrunjel si leustean. Se toaca cubulete rosiile. Se calesc legumele in ulei cateva minute, apoi se adauga rosiile si se mai lasa pe foc aprox. 10 min. Se pune fasolea scursa impreuna cu sosul de legume intr-o oala, se adauga apa si se pun la fiert. Se sareaza si se pipereaza si se pun si 2 crengute de marar si cimbru care se vor scoate la urma cand este ciorba gata. Se fierbe aproximativ ora si un sfert. Cu un sfert de ora inainte sa fie gata se undeste o ceapa in ulei cu putin bulion si se adauga in ciorba, se pun si pastele si verdeata tocata si se continua fierberea. Dupa ce a-ti stins aragazul lasati ciorbita sa se racoreasca, apoi puneti in farfurii si decorati cu patrunjel tocat. Se serveste cu ardel iute iar prin unele parti ale tarii cu ceapa verde sau uscata,de care aveti. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "CIORBITA DE FASOLE DE POST" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa piure din morcov

Supa piure din morcov

Curatim ciapa si morcovul le taiem marunt. Punem in cratita uleiul si prajim ciapa cu morcovul impreuna.Apoi

9 voturi    1 comentariu
1h
Supe de legume
Crema de sparanghel

Crema de sparanghel

Curatati sparanghelul si taiati-l bucati. Tocati marunt ceapa si prajiti-o putin in unt. Adaugati

2 voturi    5 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h

0 voturi

Ingrediente

  • 3 conserve de fasole (400gr.)
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1ardei gras
  • patrunjel radacina si frunze
  • 1 pastarnac
  • 3-4rosii
  • 100 gr. paste fainoase
  • leustean proaspat
  • crengute de marar si cimbru uscat
  • sare
  • piper macinat
  • ulei de masline.

Raporteaza reteta

Retete
de COMY.M.
TORT DE MERE IN RAZA

TORT DE MERE IN RAZA

Punem intr-un bol untul taiat cubulete,ouale,zaharul,zaharul vanilat si un praf de sare.Mixam pana

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
TORT DE CAPSUNI CU SMANTANA

TORT DE CAPSUNI CU SMANTANA

Se separa albusurile de galbenusuri.Se bat pe jumatate albusurile cu 3linguri de apa rece,apoi se

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Guguluf pufos cu glazura duo

Guguluf pufos cu glazura duo

Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Punem untul moale intr-un bol,mixam putin,adaugam

0 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa-crema de naut si linte