Fasolea se spala si se opareste apoi se pune la fiert. Se picura putin ulei si se fierbe pana cand fasolea este fiarta pe jumatate.
Intre timp se pregateste zarzavatul, se toaca ceapa, se rade morcovul si se adauga in ciorba.
Zarzarele se pun la fiert si se strecoara.
Cand fasolea este fiarta bine, se adauga rosiile sau pasta de tomate si zarzarele. Se mai fierbe 5 minute si se adauga marar verde.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii