autor:

nicoleta lacatus

» » Supe de legume

ciorbita de legume

Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: nicoleta lacatus (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 iunie 2008

Ingrediente
1 dovlocel mic, 3 cepe verzi, 2 morcovi, leustean, 50 g orez, 3-4 rosii sau bulion

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

se curata dovlecelul,se taie cubulete,se toaca ceapa,se rad morcovii si se pun la inabusit intr-o cratita.se acopera cu apa si se adauga orezul.se fierb 15-20 minute apoi se adauga rosiile sau bulion.se serveste cu leustean verde tocat.
Daca ti-a placut reteta noastra "ciorbita de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Legume si zarzavaturi pentru supe/ciorbe - 8 borcane

Legume si zarzavaturi pentru supe/ciorbe - 8 borcane

Tai radacinoasele, albitura si legumele in forma dorita (eu prefer varianta chinezeasca, in fasii

11 voturi    0 comentarii
24h 40 min
Conserve si muraturi
Legume si zarzavaturi cu sare pentru ciorbe

Legume si zarzavaturi cu sare pentru ciorbe

Trebuie sa avem de toate in camara iarna asta, pentru ca nu stim ce ne asteapta cu criza perpetua.

32 voturi    18 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 13 iulie 2010

    O bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2009

    Eu folosesc toate legumele existente in sezon. Foarte buna cu putin smantana

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 iunie 2009

    Arata f bine.Eu folosesc telina,albitura,ardei gras, fasole verede,mazare,varza,putina conopida si adaug la sfarsit tarhon ...

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 02 iulie 2008

      Daca nu puneti rosiile sau bulionul, se poate adauga putina smintina...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlocel mic
  • 3 cepe verzi
  • 2 morcovi
  • leustean
  • 50 g orez
  • 3-4 rosii sau bulion

Raporteaza reteta

Retete
de nicoleta lacatus
gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

gogosele frantuzesti cu miere si scortisoara-reteta rapida

se pun impreuna la fiert:apa uleiul sarea.cand au dat in clocot se toarna faina si se amesteca repede

22 voturi    10 comentarii
25 min
Dulciuri diverse
ciorba de salata verde

ciorba de salata verde

salata se spala in mai multe ape si se toaca marunt.se calaste impreuna cu ceapa si cu morcovii.se

1 vot    1 comentariu
25 min
Borsuri si Ciorbe
Tocanita cu carne de vita

Tocanita cu carne de vita

Carnea se taie bucati si se opareste. Intre timp se taie ceapa, se rade morcovul se calesc si

10 voturi    5 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa crema de naut cu rosii