autor:

Carmyna

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbita din maruntaie de pui cu marar

Autor: Carmyna (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmyna (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
maruntaie pui, 2 cepe, 2 morcovi, 1 pastranac, o telina (radacina), 3-4 rosii, 3-4 cartofi, o legatura marar, 200g smantana, otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Spalam maruntaiele de pui(totul de la pui inafara de pulpe si piept)si le punem la fiert in 5 litri de apa. Curatam legumele si le dam prin razatoare sau robot. Cartofii ii taiem cubulete si ii adaugam la fiertura de pui. Inainte cu 15 min sa terminam de fiert carnea si cartofii adaugam legumele.La final punem sare dupa gust si mararul tocat marunt.La servit se adauga cate o lingura de smantana si o lingurita de otet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita din maruntaie de pui cu marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba cu perisoare

Ciorba cu perisoare

Legumele se spala apoi se taie cubulete,telina se da prin razatoare.Se pun la fiert intr-o cratita

3 voturi    2 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba a la grec

Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Carmyna
Prajitura simpla

Prajitura simpla

Se bat ouale (neseparate), se adauga sarea, zaharul, uleiul, apa si se amesteca bine. Adaugam faina

3 voturi    6 comentarii
55 min
Prajituri
Paine casa

Paine casa

Intr-un castron mai mare se amesteca faina cu sarea.In mijlocul castronului se face o adancitura

2 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Patlagele murate (gogonele)

Patlagele murate (gogonele)

Ptlagelele spalate bine se asaza in borcane mai mari sau bidoane intercaland din loc in loc condimentele

15 voturi    2 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi cu afumatura