autor:

Carmyna

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorbita din maruntaie de pui cu marar

Autor: Carmyna (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Carmyna (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 28 aprilie 2010

Ingrediente
maruntaie pui, 2 cepe, 2 morcovi, 1 pastranac, o telina (radacina), 3-4 rosii, 3-4 cartofi, o legatura marar, 200g smantana, otet, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Spalam maruntaiele de pui(totul de la pui inafara de pulpe si piept)si le punem la fiert in 5 litri de apa. Curatam legumele si le dam prin razatoare sau robot. Cartofii ii taiem cubulete si ii adaugam la fiertura de pui. Inainte cu 15 min sa terminam de fiert carnea si cartofii adaugam legumele.La final punem sare dupa gust si mararul tocat marunt.La servit se adauga cate o lingura de smantana si o lingurita de otet.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita din maruntaie de pui cu marar" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorbă rădăuțeană

Ciorbă rădăuțeană

Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se

10 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi dreasa cu smantana

Ciorba de cartofi dreasa cu smantana

1. Punem 4 l apa la fiert cu putina sare, cand apa incepe sa fiarba adaugam ceapa tocata marunt;

12 voturi    14 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Carmyna
Prajitura simpla

Prajitura simpla

Se bat ouale (neseparate), se adauga sarea, zaharul, uleiul, apa si se amesteca bine. Adaugam faina

3 voturi    6 comentarii
55 min
Prajituri
Paine casa

Paine casa

Intr-un castron mai mare se amesteca faina cu sarea.In mijlocul castronului se face o adancitura

2 voturi    5 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Patlagele murate (gogonele)

Patlagele murate (gogonele)

Ptlagelele spalate bine se asaza in borcane mai mari sau bidoane intercaland din loc in loc condimentele

15 voturi    2 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

24 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de porc cu zeama de varza