Spalam maruntaiele de pui(totul de la pui inafara de pulpe si piept)si le punem la fiert in 5 litri de apa. Curatam legumele si le dam prin razatoare sau robot. Cartofii ii taiem cubulete si ii adaugam la fiertura de pui. Inainte cu 15 min sa terminam de fiert carnea si cartofii adaugam legumele.La final punem sare dupa gust si mararul tocat marunt.La servit se adauga cate o lingura de smantana si o lingurita de otet.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii