autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciun Marocan

Autor: MLADIN FLORIN (Bucatar sef)   
   Specific: 

Olanda


    Reteta postata pe: 10 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MLADIN FLORIN (Bucatar sef)   
Specific:  

Olanda


Reteta postata pe: 10 iunie 2007

Ingrediente
500g boabe de naut, 200g griu [arpacas], 5 cartofi potriviti [ marime], 5 oua, 500g carne porc sau vita, ulei,sare ,piper, boia rosie+ 1 ardei rosu ' 1 legatura coriandru, condiment carne,

Dificultate: Medie Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune nautul in apa pt 30 min[fierbe mai repede]
Cartofi se curata de coaja,se lasa intregi, carnea se taie bucati mari, ardeiul in 4 bucati
se pune totul intr-o oala , nautul se aseaza intr-o parte a oalei ,si in cealalta parte a oalei arpacasul, si ardeiul taiat, deasupra se aseaza carnea si cartofi , ouale se pun deasupra,se adauga apa cit sa cuprinda tot, ulei, sare, piper, boia , si condiment, totul dupa gust \'
Se presara coriandru tocat.

Lasati sa fiarba acoperit la foc cit mai mic timp de aproximativ 1,5-2 ore
se serveste cald

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciun Marocan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Piept de curcan Diablo cu cartofi acordeon si sos de ciuperci

Piept de curcan Diablo cu cartofi acordeon si sos de ciuperci

Pieptul de curcan desfacut in doua il punem intr-un vas in care am facut o marinada din cele doua

3 voturi    1 comentariu
1h 40 min
Mancaruri cu carne
Pui cu legume in punga magica

Pui cu legume in punga magica

Spalam puiul cu apa rece si il portionam in 4 sau 8 bucati, dupa preferinta. Lasam bucatile de carne

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • cristina a

    cristina a (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Inca ceva: reteta se numeste "Ciun Marocan", dar e trecut la specific olandez.

  • cristina a

    cristina a (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Ce inseamna "Se pune nautul in apa pt 30 min[fierbe mai repede]"? Ca se pune nautul intai la fiert pentru ca fierbe mai greu ca celelalte ingrediente? Pentru ca, daca el fierbe mai redepede, atunci nu mai are sens sa il pui si la fiert inainte si la fiert odata cu toata mancarea. Reteta pare foarte gustoasa si as vrea sa o incerc.

Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500g boabe de naut
  • 200g griu [arpacas]
  • 5 cartofi potriviti [ marime]
  • 5 oua
  • 500g carne porc sau vita
  • ulei,sare ,piper
  • boia rosie+ 1 ardei rosu ' 1 legatura coriandru
  • condiment carne

Raporteaza reteta

cristina a (Chef de cuisine)

Inca ceva: reteta se numeste "Ciun Marocan", dar e trecut la specific olandez.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cotlet de porc cu sos de mustar Cotlet de porc cu sos de mustar

Se spala cotletele (neaparat cu os), se sterg, se ung cu mustar si se presara cu baza pentru mancaruri, sare si piper, dupa gust. Se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
VARZA CU CARNE CA LA BECLEAN