autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciun Marocan

Autor: MLADIN FLORIN (Bucatar sef)   
   Specific: 

Olanda


    Reteta postata pe: 10 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MLADIN FLORIN (Bucatar sef)   
Specific:  

Olanda


Reteta postata pe: 10 iunie 2007

Ingrediente
500g boabe de naut, 200g griu [arpacas], 5 cartofi potriviti [ marime], 5 oua, 500g carne porc sau vita, ulei,sare ,piper, boia rosie+ 1 ardei rosu ' 1 legatura coriandru, condiment carne,

Dificultate: Medie Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune nautul in apa pt 30 min[fierbe mai repede]
Cartofi se curata de coaja,se lasa intregi, carnea se taie bucati mari, ardeiul in 4 bucati
se pune totul intr-o oala , nautul se aseaza intr-o parte a oalei ,si in cealalta parte a oalei arpacasul, si ardeiul taiat, deasupra se aseaza carnea si cartofi , ouale se pun deasupra,se adauga apa cit sa cuprinda tot, ulei, sare, piper, boia , si condiment, totul dupa gust \'
Se presara coriandru tocat.

Lasati sa fiarba acoperit la foc cit mai mic timp de aproximativ 1,5-2 ore
se serveste cald

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciun Marocan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Limba rasol cu dovlecel

Limba rasol cu dovlecel

Se tine carnea in apa rece 10-15 minute, apoi se spala. Se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu

10 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Placinta pastorului / Shepherd's pie

Placinta pastorului / Shepherd's pie

Intr-o tigaie mai mare (eu am folosit wok-ul) se pune uleiul si se caleste carnea. Se asezoneaza

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • cristina a

    cristina a (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Inca ceva: reteta se numeste "Ciun Marocan", dar e trecut la specific olandez.

  • cristina a

    cristina a (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Ce inseamna "Se pune nautul in apa pt 30 min[fierbe mai repede]"? Ca se pune nautul intai la fiert pentru ca fierbe mai greu ca celelalte ingrediente? Pentru ca, daca el fierbe mai redepede, atunci nu mai are sens sa il pui si la fiert inainte si la fiert odata cu toata mancarea. Reteta pare foarte gustoasa si as vrea sa o incerc.

Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500g boabe de naut
  • 200g griu [arpacas]
  • 5 cartofi potriviti [ marime]
  • 5 oua
  • 500g carne porc sau vita
  • ulei,sare ,piper
  • boia rosie+ 1 ardei rosu ' 1 legatura coriandru
  • condiment carne

Raporteaza reteta

cristina a (Chef de cuisine)

Inca ceva: reteta se numeste "Ciun Marocan", dar e trecut la specific olandez.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Aripioare de pui crocante Aripioare de pui crocante

Din meniul rapid al weekendului care-a trecut :) . Ai nevoie de trei vase: - in primul vas pui jumatate din cantitatea de faina -

23 voturi    13 comentarii
30 min
Fripturi
Piept de pui tailandez Piept de pui tailandez

Se pune laptele pe foc intr-un vas impreuna cu pieptul taiat suvite,dupa 10-15 min. se adauga pasta de curry, sare,. piper daca mai

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Crochete de curcan cu mar dulce