autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciun Marocan

Autor: MLADIN FLORIN (Bucatar sef)   
   Specific: 

Olanda


    Reteta postata pe: 10 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MLADIN FLORIN (Bucatar sef)   
Specific:  

Olanda


Reteta postata pe: 10 iunie 2007

Ingrediente
500g boabe de naut, 200g griu [arpacas], 5 cartofi potriviti [ marime], 5 oua, 500g carne porc sau vita, ulei,sare ,piper, boia rosie+ 1 ardei rosu ' 1 legatura coriandru, condiment carne,

Dificultate: Medie Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune nautul in apa pt 30 min[fierbe mai repede]
Cartofi se curata de coaja,se lasa intregi, carnea se taie bucati mari, ardeiul in 4 bucati
se pune totul intr-o oala , nautul se aseaza intr-o parte a oalei ,si in cealalta parte a oalei arpacasul, si ardeiul taiat, deasupra se aseaza carnea si cartofi , ouale se pun deasupra,se adauga apa cit sa cuprinda tot, ulei, sare, piper, boia , si condiment, totul dupa gust \'
Se presara coriandru tocat.

Lasati sa fiarba acoperit la foc cit mai mic timp de aproximativ 1,5-2 ore
se serveste cald

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciun Marocan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de porc impanata

Pulpa de porc impanata

Bucata de pulpa de porc,se spala bine ,se usuca cu un servet de bucatarie, apoi se condimenteaza

10 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Costite afumate cu varza calita si cartofi aurii

Costite afumate cu varza calita si cartofi aurii

Incepem cu costita: se spala se cresteaza pe langa os, se aseaza intro tava pt cuptor, se piperaza,

8 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • cristina a

    cristina a (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Inca ceva: reteta se numeste "Ciun Marocan", dar e trecut la specific olandez.

  • cristina a

    cristina a (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Ce inseamna "Se pune nautul in apa pt 30 min[fierbe mai repede]"? Ca se pune nautul intai la fiert pentru ca fierbe mai greu ca celelalte ingrediente? Pentru ca, daca el fierbe mai redepede, atunci nu mai are sens sa il pui si la fiert inainte si la fiert odata cu toata mancarea. Reteta pare foarte gustoasa si as vrea sa o incerc.

Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500g boabe de naut
  • 200g griu [arpacas]
  • 5 cartofi potriviti [ marime]
  • 5 oua
  • 500g carne porc sau vita
  • ulei,sare ,piper
  • boia rosie+ 1 ardei rosu ' 1 legatura coriandru
  • condiment carne

Raporteaza reteta

cristina a (Chef de cuisine)

Inca ceva: reteta se numeste "Ciun Marocan", dar e trecut la specific olandez.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Confit de Canard aux Pommes Sarladaises