autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Ciun Marocan

Autor: MLADIN FLORIN (Bucatar sef)   
   Specific: 

Olanda


    Reteta postata pe: 10 iunie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MLADIN FLORIN (Bucatar sef)   
Specific:  

Olanda


Reteta postata pe: 10 iunie 2007

Ingrediente
500g boabe de naut, 200g griu [arpacas], 5 cartofi potriviti [ marime], 5 oua, 500g carne porc sau vita, ulei,sare ,piper, boia rosie+ 1 ardei rosu ' 1 legatura coriandru, condiment carne,

Dificultate: Medie Timp: 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Se pune nautul in apa pt 30 min[fierbe mai repede]
Cartofi se curata de coaja,se lasa intregi, carnea se taie bucati mari, ardeiul in 4 bucati
se pune totul intr-o oala , nautul se aseaza intr-o parte a oalei ,si in cealalta parte a oalei arpacasul, si ardeiul taiat, deasupra se aseaza carnea si cartofi , ouale se pun deasupra,se adauga apa cit sa cuprinda tot, ulei, sare, piper, boia , si condiment, totul dupa gust \'
Se presara coriandru tocat.

Lasati sa fiarba acoperit la foc cit mai mic timp de aproximativ 1,5-2 ore
se serveste cald

POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciun Marocan" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ardei umpluti cu carne de curcan

Ardei umpluti cu carne de curcan

Carnea, morcovul, mararul, patrunjelul si ceapa se trec prin masina de tocat apoi se amesteca cu

6 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Piftie de porc

Piftie de porc

Am bagat urechile si piciorusul in oala cu apa cat sa le acopere, si atat! Le-am lasat sa fiarba

94 voturi    10 comentarii
4h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • cristina a

    cristina a (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Inca ceva: reteta se numeste "Ciun Marocan", dar e trecut la specific olandez.

  • cristina a

    cristina a (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

    Ce inseamna "Se pune nautul in apa pt 30 min[fierbe mai repede]"? Ca se pune nautul intai la fiert pentru ca fierbe mai greu ca celelalte ingrediente? Pentru ca, daca el fierbe mai redepede, atunci nu mai are sens sa il pui si la fiert inainte si la fiert odata cu toata mancarea. Reteta pare foarte gustoasa si as vrea sa o incerc.

Dificultate

Medie

Timp

30 min

3 voturi

Ingrediente

  • 500g boabe de naut
  • 200g griu [arpacas]
  • 5 cartofi potriviti [ marime]
  • 5 oua
  • 500g carne porc sau vita
  • ulei,sare ,piper
  • boia rosie+ 1 ardei rosu ' 1 legatura coriandru
  • condiment carne

Raporteaza reteta

cristina a (Chef de cuisine)

Inca ceva: reteta se numeste "Ciun Marocan", dar e trecut la specific olandez.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
Frigarui de porc cu legume