Se fierb ciupercile in apa cu sare si cateva picaturi de lamaie (ca sa nu se innegresca), timp de 20min.
Dupa ce au fiert ,se scurg de apa si se lasa sa se raceasca, apoi se toaca marunt.
Maioneza o facem din 2 galbenusuri ( unul fiert si unul crud) , 200 ml ulei , o lingurita cu mustar, zeama de lamaie si sare dupa gust.
Amestecam ciupercile cu maioneza, porumbul si mararul tocat marunt.Potrivim de sare si piper.
Eu am lasat-o asa, dar se mai pot adauga 2 linguri cu smantana si usturoi pisat.
Se pot folosi si ciuperci din conserva.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii