ceapa taiata solzisori se caleste in unt,apoi se adauga ciupercile taiate si se mai calesc cateva minute.
se adauga lingura de faina,se amesteca cu ciupecile,apoi se adauga peste ele smantana subtiata cu laptele,sare,piper.
se dau cateva clocote,sa se lege sosul.
dupa ce se stinge focul se adauga usturoiul si verdeata.
pastele fierte dupa indicatiile de pe pachet,se strecoara ,se aseaza in farfurie fierbinti,se adauga putin unt si apoi ciupercile si branza rasa deasupra.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii