autor:

anuta

» » , , , Aperitive cu brinza, Aperitive cu carne, Aperitive cu oua, Mancaruri cu carne

Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 26 ianuarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 26 ianuarie 2017

Ingrediente
8-10 ciuperci cu palarie mare Champignon, 200 g carne tocata (dupa preferinta, eu am pus carne de curcan), 100 g amestec de legume, 1 ceapa potrivit de mare, 1 legatura mare de patrunjel verde, 1 bucata de ccca 100 g ciolan afumat, 1 lingura legume deshidratate, 1 lingura amestec de condimente uscat(cimbru,dafin,piper,oregano), sare, 100 g cascaval, 8-10 oua de prepelita, ulei de masline

Dificultate: Medie Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Se indeparteaza cu grija piciorusele la ciuperci, apoi le curatatam de pielita si le asezam cu scobitura in sus, in tava in care am pus hartie pentru copt. Se sareaza si se stropesc cu un pic de ulei de masline fiecare scobitura a ciupercilor, apoi se dau 15-20 minute la cuptor. Intre timp, pregatim umplutura, calind in ulei de masline, ceapa tocata fin, impreuna cu ciolanul afumat taiat marunt si cu amestecul de legume. Cand se inmoaie bine totul, adaugam carnea tocata, sarea, amestecul de condimente si lingura de legume deshidratate, lasam sa fiarba in voie, pana ce scade sucul lasat si incepe sa se rumeneasca totul frumos. Oprim focul si adaugam verdeata tocata fin.



Scoatem tava de ciuperci din cuptor si vom observa ca ciupercile usor coapte sunt pline de un suc (este un pic toxic), pe care il indepartam cu un servetel absorbant.



In fiecare scobitura, se pune cate o lingura de umplutura de carne, apoi se face un cuib deasupra din cascaval ras, in care spargem cate un ou de prepelita. Se da tava din nou la cuptor, pentru cca 20-25 minute. Se servesc si calde, dar si reci sunt la fel de delicioase.



Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carne si oua de prepelita in cuib de cascaval" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Bucãti marinate cu orez de fasole (Rojões com arroz de feijão)

Bucãti marinate cu orez de fasole (Rojões com arroz de feijão)

1)In ziua anterioarã se condimenteazã carnea cu pasta fãcutã din: ulei,pasta de ardei, boia,pãtrunjel

4 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Frittatta de cartofi cu sunca

Frittatta de cartofi cu sunca

Cartofii se curata, spala si se taie rondele subtirele. Intr-o tigaie se pune ulei la incins, iar

2 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 8-10 ciuperci cu palarie mare Champignon
  • 200 g carne tocata (dupa preferinta
  • eu am pus carne de curcan)
  • 100 g amestec de legume
  • 1 ceapa potrivit de mare
  • 1 legatura mare de patrunjel verde
  • 1 bucata de ccca 100 g ciolan afumat
  • 1 lingura legume deshidratate
  • 1 lingura amestec de condimente uscat(cimbru,dafin,piper,oregano)
  • sare
  • 100 g cascaval
  • 8-10 oua de prepelita
  • ulei de masline

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmale