Ingrediente
700 gr ciuperci, 1 ceapa mare, 2 rosii, usturoi(dupa gust), sare, piper, busuioc, marar
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
9 voturi
Mod de preparare
Intr-o tigaie punem putin ulei de masline sa calim ceapa, cand ceapa incepe sa fie sticloasa, adaugam 2 catei de usturoi tocat marunt, adaugam coditele de ciuperci peste ceapa si lasam sa se inabuse cu totul, rosiile le taiem marunt sau le dam prin razatoare si le adaugam in tigaie, condimentam cu sare, piper, marar si busuioc. Umplem ciupercile cu aceasta compozitie dupa care le asezam intr-un vas si le dam la cuptor pentru cca 15\'. Le scoatem din cuptor si (dupa preferinta), turnam putin usturoi pisat pe care l-am frecat cu putina sare si ulei, le acoperim putin sa le lasam sa se inabuse si se servesc calde sau reci.
joly-gina (Chef de cuisine) , 14 martie 2010
arata super ,ador ciupercutele umplute,sunt bune si cade si reci bravo!!!!!
valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 martie 2010
Imi plac tare mult...
Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 09 martie 2010
Delicioase...
mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 09 martie 2010
Foarte bune!
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 09 martie 2010
ce bunatate!