Amestecati ingredientele pentru marinare si ungeti coastele foarte bine. Pregatiti aparatul pentru marinare Food Saver.
Puneti coastele de miel in caserola pentru marinare rapida si presarati si cimbrul uscat. Inchideti caserola si rotiti butonul la semnul "inchis". Cuplati furtunul special intre caserola de marinare rapida si aparatul de vidat. Invartiti butonul pana la semnul "marinare" si apasati butonul "vidare" al aparatului Food Saver. Acesta isi va face treaba si imediat ce procedeul este gata, rotiti butonul pana la semnul "inchis" si decuplati furtunul special. Puneti caserola la rece pentru 20 minute.
Scoateti coastele si puneti-le intr-o tava termorezistenta. Dati tava la cuptor, acoperita cu folie de aluminiu, pentru vreo 40 minute.
Fierbeti cartofii curatati vreo 5 minute in apa cu sare. Scoateti-i cu o paleta si scurgeti-i de apa. Curatati morcovul si taiati-l suvite. Luati o tava unsa bine cu ulei si adaugati cartofii si morcovul. Adaugati si mazarea congelata pe care ati pus-o 3 minute in apa clocotita. Stropiti cu ulei de masline, sare si pieper si dati la cuptor.
Serviti coastele de miel cu menta, cartofi si mazare.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajCarnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant.
Rulada de miel umpluta cu legumeDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii