Amestecam intr-un bol usturoiul dat prin presa cu sarea, boiaua, piperul, ulei si condimentele cu cafea.
Amestecam intr-un bol usturoiul dat prin presa cu sarea, boiaua, piperul, ulei si condimentele cu cafea, pana se omogenizeaza. Ungem coastele cu acest amestec, cu o pensula, punem coastele la rece, acoperite pentru macar o ora.
Punem apoi coastele intr-un vas yena si turnam cam 250 ml bere peste coaste.
Cartofii curatati ii taiem in 4, apoi ii amestecam cu ulei, sare, piper, rozmarin si usturoi. Ii punem pe hartie de copt in tava si impreuna cu coastele ii dam la cuptor la 180 de grade C, pentru o ora, o ora 1/2, pana s-au copt cartofii si intra furculita usor in coaste. Scoatem cartofii daca sunt gata, iar coastele le ungem cu glazura pe o parte si le mai lasam 20 de minute, apoi le glazuram si pe partea cealalta si le mai lasam inca 20 de minute sa se rumeneasca.
Servim coastele portionate alaturi de cartofi si salata de muraturi.
Pofta mare sa aveti !
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii