Amestecam intr-un bol usturoiul dat prin presa cu sarea, boiaua, piperul, ulei si condimentele cu cafea.
Amestecam intr-un bol usturoiul dat prin presa cu sarea, boiaua, piperul, ulei si condimentele cu cafea, pana se omogenizeaza. Ungem coastele cu acest amestec, cu o pensula, punem coastele la rece, acoperite pentru macar o ora.
Punem apoi coastele intr-un vas yena si turnam cam 250 ml bere peste coaste.
Cartofii curatati ii taiem in 4, apoi ii amestecam cu ulei, sare, piper, rozmarin si usturoi. Ii punem pe hartie de copt in tava si impreuna cu coastele ii dam la cuptor la 180 de grade C, pentru o ora, o ora 1/2, pana s-au copt cartofii si intra furculita usor in coaste. Scoatem cartofii daca sunt gata, iar coastele le ungem cu glazura pe o parte si le mai lasam 20 de minute, apoi le glazuram si pe partea cealalta si le mai lasam inca 20 de minute sa se rumeneasca.
Servim coastele portionate alaturi de cartofi si salata de muraturi.
Pofta mare sa aveti !
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii