* Pregãteste cuptorul la 180ºC, tapeteaza 2 forme rotunde cu hârtie vegetalã.
* Mixeazã untul, zahãrul, fãina, praful de copt si ouãle pânã obti un amestec pufos. Adaugã cu grijã si amestecã cu o lingurã nuca de cocos si crema de cocos.
* Împarte amestecul în cele douã forme , si dã la copt pânã devin auri. Lasã la rãcit.
Pentru topping, amestecã urda cu crema de cocos.
Asamblare:
Primul blat se unge cu dulceatã si jumãtate din crema de urdã, se pune al doi-lea blat si se unge cu restul de urdã.
Notã
Ca sã fie mai rapid, am folosit o singurã formã pentru a coace prãjitura...dar când a venit momentul sã o tai pe mijloc mi-a fost teamã sã nu o sparg si am lasat-o întreagã...deci vã recomand sã folositi 2 forme :)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii