Reteta postata pe: 06 octombrie 2009
Ingrediente
3 fileuri de cod Alaska, 5 - 6 cepsoare mici de arpagic, 5 - 6 cateii de usturoi, 1 cutie rosii tocate in suc de rosii Pomodorre, 500 gr fasole galbena pentru fiert, 2 linguri de ulei din samburi de struguri, sare, piper proaspat macinat, boaia de ardei rosu dulce
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Spalam fileurile si le punem intr-o tava de jena. Curatam cepele de arpagic si usturoiul si le punem peste cod in tava adaugand si cutia de rosii taiate cu sos de rosii. Mentionez ca am facut de multe ori peste cu rosii, dar puneam rosii in tava si apoi veneam cu pestele deasupra, daca punem pestele si rosiile deasupra,atunci pestele va avea alt gust, mult mai bun. Bagam codul la cuptor pentru 30 - 40 minute. Separat fierbem si fasolea galbena pe care apoi o pregatim cu ulei din samburi de struguri si otet de mere cu miere. O facem ca pe o salata cu ulei si otet si putem adauga si mujdei de usturoi, pe care eu il fac cu lapte batut. Dupa ce s-a facut si pestele il punem in farfurie alaturi de o salata de fasole galbena. Este o mancare usoara si foarte gustoasa.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cod Alaska cu rosii si fasole galbena" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2009
Delicios
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009
Foarte bun,
valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009
Bun,bun,super bun...