Preparare aluat
Se pune faina intr-un castron, se adauga ouale, un praf de sare si apa calduta.
Se amesteca pana se incorporeaza toata faina, daca aluatul este prea tare mai este nevoie se adauga putina apa, iar daca aluatul este prea moale se mai adauga putina faina.
Aluatul obtinut se framanta pana cand nu se mai lipeste de maini.
Preparare umplutura
Intr-un vas se amesteca foarte bine branza de oi, cu ouale, zaharul, putina coaja de lamaie si extracul de vanilie.
Preparare coltunasi
Pe masa infainata se intinde o foaie de aluat si se taie patratele.
In mijloc se pune cate o lingura de umplutura,iar marginile se lipesc, obtinand o forma de triunghiuri.
Coltunasii obtinuti se fierb in apa cu sare in jur de 15 minute.
Se scot pe un platou si se presara cu zahar tos.
Coltunasii cu branza sarata se servesc fierbinti !
S-aveti pofta !
Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromataIncearca o reteta simpla si delicioasa de salata de linte cu legume proaspete, perfecta pentru un pranz usor sau o cina...
Salata de linte cu legume proaspete – reteta rapida, delicioasa si sanatoasaIti doresti o rețeta simpla si delicioasa pentru chifteluțe in sos de rosii? Ei bine, aceasta rețeta este atat de buna,...
Chiftelute in sos de rosii - reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii