autor:

SIMONA PATRAS

» » Aluaturi si Foietaje

Coltunasi cu branza sarata

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 13 martie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 13 martie 2016

Ingrediente
Pentru aluat, * 500 g faina, * 2 oua, * apa, * sare, , Pentru umplutura, * 250 g branza de oi, * 2 oua, * 100 g zahar, * coaja de lamaie, * extract de vanilie

Dificultate: Medie Timp: 2h

15 voturi

Mod de preparare

Preparare aluat
Se pune faina intr-un castron, se adauga ouale, un praf de sare si apa calduta.
Se amesteca pana se incorporeaza toata faina, daca aluatul este prea tare mai este nevoie se adauga putina apa, iar daca aluatul este prea moale se mai adauga putina faina.
Aluatul obtinut se framanta pana cand nu se mai lipeste de maini.

Preparare umplutura
Intr-un vas se amesteca foarte bine branza de oi, cu ouale, zaharul, putina coaja de lamaie si extracul de vanilie.

Preparare coltunasi
Pe masa infainata se intinde o foaie de aluat si se taie patratele.
In mijloc se pune cate o lingura de umplutura,iar marginile se lipesc, obtinand o forma de triunghiuri.
Coltunasii obtinuti se fierb in apa cu sare in jur de 15 minute.
Se scot pe un platou si se presara cu zahar tos.
Coltunasii cu branza sarata se servesc fierbinti !
S-aveti pofta !
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
COZONAC CU COCA OPARITA

COZONAC CU COCA OPARITA

Se da in clocot laptele cu 200 g zahar si se toarna fierbinte peste faina din vasul de aluat(se amesteca

24 voturi    11 comentarii
3h
Aluaturi si Foietaje
Tarta cu capsuni si crema de branza

Tarta cu capsuni si crema de branza

Aluatul de tarta Intr-un bol se amesteca faina si sarea. Se adauga untul moale si se amesteca bine

11 voturi    13 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 25 %
999.99 lei
749.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    kok miori , 15 martie 2016

    De ce pui zahar daca folosesti branza sarata de oi mai bine adauga o branza de vaca in combinatie cu oi ca sa taie din sare.

Dificultate

Medie

Timp

2h

15 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat
  • * 500 g faina
  • * 2 oua
  • * apa
  • * sare
  • Pentru umplutura
  • * 250 g branza de oi
  • * 2 oua
  • * 100 g zahar
  • * coaja de lamaie
  • * extract de vanilie

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Fara foto

kok miori

De ce pui zahar daca folosesti branza sarata de oi mai bine adauga o branza de vaca in combinatie cu oi ca sa taie din sare.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Paine coapta pe frunze de varza Paine coapta pe frunze de varza

1. MAIAUA: intr-un vas se freacă drojdia cu puțin zahăr și aproximativ 50 ml-100 ml apă ( din cea măsurată). Se lasă la dospit

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Paine nedospita (azima)