autor:

Natalia_Sauta

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Coltunasi cu cartofi

Autor: Natalia_Sauta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Rusia


    Reteta postata pe: 28 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Natalia_Sauta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Rusia


Reteta postata pe: 28 noiembrie 2013

Ingrediente
450 g faina, apa, 1 kg de cartofi, 3 cepe, marar, sare

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

7 voturi

Mod de preparare

Pregatirea aluatului: Cernem faina intr-un bol, adaugam sare, praf de copt, apa si amestecam , trebuie sa obtinem un aluat mai tare. Cartofii ii curatam si ii punem la fiert; dupa ce au fiert ii pasam bine, adaugam ceapa rumenita in prealabil, adaugam sare, mararul tocat si piper negru.



Purcedem la treaba: Intindem din aluat o fisie mare si cu o cana formam niste cerculete in care punem cartofii si apoi lipim capetele. Intr-o oala punem la fiert apa, dupa care adaugam coltunasii lipiti, ii lasam cam 30 de minute. Serviti cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Coltunasi cu cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Coltunasi din aluat cu cartofi umpluti cu branza

Coltunasi din aluat cu cartofi umpluti cu branza

Fierbem cartofii cu tot cu coaja. Ii scoatem din apa in care au fiert si ii lasam sa se raceasca. Ii

24 voturi    2 comentarii
40 min
Aluaturi si Foietaje
Coltunasi cu cartofi

Coltunasi cu cartofi

Pentru aluat: Se pun toate ingredientele în maşina de pâine şi se alege programul de framantare

3 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Pesclevei Liviu-Doru , 19 februarie 2015

    de facut :)

  • kok miori

    kok miori (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2014

    Nici eu nu adaug praf de copt in aluat dar adaug 2 oua si 1 lingura de ulei-si dupa fiebere ii servesc cu ceapa prajita.

  • Fara foto

    Tanase Liliana , 12 decembrie 2013

    as dori sa maninc asa ceva

    • Natalia_Sauta

      Natalia_Sauta (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2013

      aici depinde cit de mult iubiti ceapa: da praful de copt nu e neaparat, fiecare gospodina gateste in felul ei;-)

    • Fara foto

      Moshe Polak , 11 decembrie 2013

      as dori sa maninc asa ceva

    • Fara foto

      Casandra Tucaliuc , 11 decembrie 2013

      Praful de copt nu are ce cauta in aluat. Se face pur si simplu un aluat obisnuit de taietei! La 1 kg de cartofi mi se pare cam mica cantitatea de ceapa!

    • Fara foto

      Marra Mara , 08 decembrie 2013

      supeeer!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2013

      deliciosi...

    • Fara foto

      Natalia Sauta , 30 noiembrie 2013

      si cu carne sunt deliciosi;-)

    • Fara foto

      Viorica Davideanu , 30 noiembrie 2013

      super !!!! incercati-i si cu varza calita...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

7 voturi

Ingrediente

  • 450 g faina
  • apa
  • 1 kg de cartofi
  • 3 cepe
  • marar
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de Natalia_Sauta
Salata cu morcov

Salata cu morcov

Dam morcovul, cascavalul prin razatoare, pisam usturoiul, macinam nucile si le amestecam cu maioneza.

12 voturi    9 comentarii
15 min
Salate reci
Limba soacrei

Limba soacrei

Feliem subtire vinetele de-a lungul lor, le prajim pe ambele parti, doar cit sa le rumenim. Pregatim

4 voturi    3 comentarii
45 min
Aperitive
Salata cu surimi

Salata cu surimi

Taiem surimi cubulete, fierbem ouale si apoi le taiem. In final, amestecam surimi, ouale, porumbul

1 vot    4 comentarii
30 min
Salate din oua

kok miori (Chef de cuisine)

Nici eu nu adaug praf de copt in aluat dar adaug 2 oua si 1 lingura de ulei-si dupa fiebere ii servesc cu ceapa prajita.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Conopida gustoasa