autor:

brindusa

» » Mancaruri cu carne

Confit de canard

Autor: brindusa (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 17 ianuarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: brindusa (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 17 ianuarie 2011

Ingrediente
* 2 pulpe de rata, * 3-4 linguri de sare mare, * 500 ml grasime de rata (eu nu am gasit si am pus ulei de masline), * 2 catei de usturoi, * 1 crenguta de rozmarin, * 1 crenguta de cimbru

Dificultate: Redusa Timp: 30h

3 voturi

Mod de preparare

* Prima zi: Presara pulpele de rata bine de tot cu sare, pe toate partile. Pune-le intr-o tava, acopera-le si lasa-le la frigider pana a doua zi (intre 24 si 72 ore)
* A doua zi: Incalzeste cuptorul la 190 C (mediu). Sterge bine pulpele de sare si pune-le intr-o tava pentru cuptor. Pe ele pune usturoiul, rozmarinul si cimbrul. Toarna uleiul deasupra, ca sa le acopere
* Acopera tava cu folie de aluminiu si pun-o in cuptor pentru 2-3 ore, sau pana ce carnea este foarte moale.
* Lasa la racit si mananca-le asa, sau pune-le in frigider pana la 3 luni.
Daca ti-a placut reteta noastra "Confit de canard" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Confit de canard la slow cooker Crock-Pot

Confit de canard la slow cooker Crock-Pot

Spalam pulpele de rata si le asezam in vasul slow cooker-ului Crock-Pot. Rata mea a fost mare si

0 voturi    0 comentarii
6h
Slow Cooking
Confit de Canard aux Pommes Sarladaises

Confit de Canard aux Pommes Sarladaises

Confit de canard: Frecati pulpele de rata cu usturoi strivit. Amestecati intr-un vas de sticla

6 voturi    7 comentarii
5h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 21 iulie 2012

    Cred ca o fi bun!

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2011

    Cu siguranta e un deliciu ! *****

  • mimi

    mimi (Chef de cuisine) , 18 ianuarie 2011

    Dureaza ceva timp dar daca tu spui ca e bun asa cred ca merita incercat!!!

Dificultate

Redusa

Timp

30h

3 voturi

Ingrediente

  • * 2 pulpe de rata
  • * 3-4 linguri de sare mare
  • * 500 ml grasime de rata (eu nu am gasit si am pus ulei de masline)
  • * 2 catei de usturoi
  • * 1 crenguta de rozmarin
  • * 1 crenguta de cimbru

Raporteaza reteta

Retete
de brindusa
Tort cu mascarpone

Tort cu mascarpone

Blatul: 1. Incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Pe fundul unei forme rotunde (sau o cratita

11 voturi    2 comentarii
1h
Torturi
Pui glazurat cu miere

Pui glazurat cu miere

Amesteca bine intr-un castron mierea, sosul de soia, usturoiul, ghimbirul, chilli, amidonul. Marineaza

3 voturi    1 comentariu
20 min
Mancaruri cu carne
Creveti cu usturoi

Creveti cu usturoi

Incalzeste o tigaie mare si pune uleiul. Adauga usturoiul si ardeiul iute. Amesteca la foc mediu

4 voturi    3 comentarii
25 min
Mancaruri cu peste

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Cred ca o fi bun!

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Muschi umplut