Reteta postata pe: 19 mai 2009
Ingrediente
1 conopida mijlocie, 1 ceasca cu lastari de lucerna, 2 linguri seminte verzi de dovleac, 24 jumatati de caise uscate (lasate 12 ore la inmuiat), 2 linguri ulei de nuca sau 3 linguri smantana, piper macinat mare.
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Din caisele inmuiate si ulei se prepara un piure. Se rade conopida si se portioneaza in niste castroane mici. Se pune lucerna deasupra conopidei. Se decoreaza sosul cu semintele de dovleac si se serveste separat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida "art nouveau"" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate diverse
Se curata bostaneii de coaja, se taie si se pun la fiert in apa cu sare.
Dupa fierbere se lasa bostaneii
7 voturi
3 comentarii
20 min
Se curata castravetii de coaja si se taie felii subtiri.
Puneti castravetii intr-un castron, foile
17 voturi
6 comentarii
10 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010
Super !