Se desface conopida in buchetele potrivite spre mici, se spala si se pune la fiert in apa cu 2 cuburi cu concentrat de legume, timp de 10-15 minute. Dupa fierbere, se scurge de apa si se lasa sa se raceasca putin.
Curatam, taiem (morcovii rondele, iar telina cubulete) si fierbem 2-3 minute morcovul si telina si apoi le asezam in tava in felul urmator: prazul nefiert taiat rondele, apoi morcovii, telina si apoi conopida peste care presaram frunzele de la ceapa verde taiate marunt si daca doriti putina branza rasa. Turnam in tava putina apa in care au fiert legumele si putin unt, le impachetam in folie de aluminiu si le dam 30 min la cuptor.
Ceapa uscata impreuna cu ardeiul uite si partea alba de la ceapa verde le calim in unt si le amestecam cu smantana si ouale. Dupa ce au trecut cele 30 min de stat la cuptor, indepartam folia si adaugam amestecul de smantana. introducem din nou la cuptor la 200 grade pana cand este gata. Se poate servi ca si garnitura la fripturi sau simpla.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii