Spălăm copanelele şi le condimentăm cu sare, piper şi ierburi aromate după gust.
Le pregătim pe grătar şi atunci cand sunt aproape gata, punem alături la fript ciupercile şi ardeiul (gogosarul) taiat in bucati mai mari. Acestora le trebuie un timp mai scurt de pregătire.
Când totul este gata si frumos rumenit, le aranjam pe o farfurie, alaturi de felii de roşii si usturoiul taiat felii.
POFTA BUNA si multe LIKE-uri!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii