Spălăm copanelele şi le condimentăm cu sare, piper şi ierburi aromate după gust.
Le pregătim pe grătar şi atunci cand sunt aproape gata, punem alături la fript ciupercile şi ardeiul (gogosarul) taiat in bucati mai mari. Acestora le trebuie un timp mai scurt de pregătire.
Când totul este gata si frumos rumenit, le aranjam pe o farfurie, alaturi de felii de roşii si usturoiul taiat felii.
POFTA BUNA si multe LIKE-uri!!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii