Fac un sos din: ulei, usturoi, condimente. Trec pulpele prin acest sos. Incing dubletta cu unt, asez pulpele, presar chilli peste ele, adaug sosul ramas si o cescuta de vin alb. Acopar, las 5 minute, intorc copanelele, mai las 5 minute. Asez cate o feliuta de cascaval pe fiecare copanel. Servim cu muraturi sau salata. Noi am servit cu gogosar murat si salata de ardei copti. Repede si bun.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii