autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cordon bleu la cuptor

Autor: isabella (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: isabella (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 februarie 2011

Ingrediente
- 7 felii lungi bacon, - 7 bucatele cascaval, - 7 felii piept de pui fara os sau cotlet de porc, depinde de preferinte, - vegeta sau sare dupa gust, - pesmet, - 2 oua, - faina alba de grau

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliaza ( eu l-am cumparat gata feliat ) , se bate bine cu ciocanul de carne pe ambele parti ( cu atentie pentru a nu se rupe ) apoi se condimenteaza dupa gust . Se adauga peste pieptul de pui fasia de bacon apoi cascavalul , se ruleaza , se da prin faina alba , prin ou batut apoi prin pesmet dupa care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Se pune in cuptor la foc mediu pentru circa 40 minute . Se serveste cu cartofi piure si salata de muraturi .
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu in crusta de seminte, la cuptor

Cordon bleu in crusta de seminte, la cuptor

Spalam pieptul de pui, il scurgem bine de apa si il taiem pe lungime, in 3-4 felii potrivite. Acoperim

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Mazare cu pipote la cuptor

Mazare cu pipote la cuptor

Intr-o cratita fierbeti putin pipotele cu sare, pt k mazarea este deja fiarta( dak puneti mazare

2 voturi    3 comentarii
55 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Dietetic si frumos.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • - 7 felii lungi bacon
  • - 7 bucatele cascaval
  • - 7 felii piept de pui fara os sau cotlet de porc
  • depinde de preferinte
  • - vegeta sau sare dupa gust
  • - pesmet
  • - 2 oua
  • - faina alba de grau

Raporteaza reteta

Retete
de isabella
Rosii in suc propriu

Rosii in suc propriu

Rosiile se spala , se oparesc in apa clocotita pentru circa 30 secunde . Se scot cu o spatula , se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sirop de macese, ideal pentru imunitate

Sirop de macese, ideal pentru imunitate

Macesele se fierb in apa circa 15 minute dupa care se scot cu o spatula si se zdrobesc foarte bine

28 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Sucuri si compoturi de fructe
Sirop de cirese amare, antioxidant natural

Sirop de cirese amare, antioxidant natural

Ciresele amare se spala, se separa de codite, se zdrobesc bine cu mainile, se adauga apa amestecand

14 voturi    1 comentariu
2h
Sucuri si compoturi de fructe
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Dietetic si frumos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Specialitate de pui cu orez salbatic