autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cordon bleu la cuptor

Autor: isabella (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: isabella (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 februarie 2011

Ingrediente
- 7 felii lungi bacon, - 7 bucatele cascaval, - 7 felii piept de pui fara os sau cotlet de porc, depinde de preferinte, - vegeta sau sare dupa gust, - pesmet, - 2 oua, - faina alba de grau

Dificultate: Redusa Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Pieptul de pui se feliaza ( eu l-am cumparat gata feliat ) , se bate bine cu ciocanul de carne pe ambele parti ( cu atentie pentru a nu se rupe ) apoi se condimenteaza dupa gust . Se adauga peste pieptul de pui fasia de bacon apoi cascavalul , se ruleaza , se da prin faina alba , prin ou batut apoi prin pesmet dupa care se aseaza intr-o tava tapetata cu hartie de copt . Se pune in cuptor la foc mediu pentru circa 40 minute . Se serveste cu cartofi piure si salata de muraturi .
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu la cuptor" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cordon bleu in crusta de seminte, la cuptor

Cordon bleu in crusta de seminte, la cuptor

Spalam pieptul de pui, il scurgem bine de apa si il taiem pe lungime, in 3-4 felii potrivite. Acoperim

11 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci

Vitel sote cu garnitura de gnochi si ciuperci

Carnea de vita taiata bucati se pregateste sote la cuptor, in vas Jena (putina apa, putin ulei de

3 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 24 februarie 2011

    Dietetic si frumos.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • - 7 felii lungi bacon
  • - 7 bucatele cascaval
  • - 7 felii piept de pui fara os sau cotlet de porc
  • depinde de preferinte
  • - vegeta sau sare dupa gust
  • - pesmet
  • - 2 oua
  • - faina alba de grau

Raporteaza reteta

Retete
de isabella
Rosii in suc propriu

Rosii in suc propriu

Rosiile se spala , se oparesc in apa clocotita pentru circa 30 secunde . Se scot cu o spatula , se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sirop de macese, ideal pentru imunitate

Sirop de macese, ideal pentru imunitate

Macesele se fierb in apa circa 15 minute dupa care se scot cu o spatula si se zdrobesc foarte bine

28 voturi    2 comentarii
1h 15 min
Sucuri si compoturi de fructe
Sirop de cirese amare, antioxidant natural

Sirop de cirese amare, antioxidant natural

Ciresele amare se spala, se separa de codite, se zdrobesc bine cu mainile, se adauga apa amestecand

9 voturi    0 comentarii
2h
Sucuri si compoturi de fructe
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Dietetic si frumos.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Sarmalute in foi de vita