bate ouale , adauga zaharul si amesteca cu mixerul pana se topeste, pune faina in ploaie si omogenizeaza.Intr-o tava cu foaie de copt pune aluatul sub forma de clatite mici si presara pe fiecare mac.
Cand aluatul s-a rumenit scoate tava din cuptor, desprinde fiecare bucata si rasuceste pe deget repede cat e inca calda sub forma de cosulet(cornet). Aveti grija sa nu va ardeti!
Pune cele 3 linguri de zahar la caramelizat, cand e maroniu adauga nucile , amesteca rapid sa fie acoperite de caramel si ia de pe foc. Cand s-au racit piseaza-le in robot.
Freaca untul moale cu zaharul si adauga galbenusul, cacao, nucile, bezelele sfaramate. Cu aceasta crema umple cornetele si decoreaza cu frisca sau cu fructe.
Este un desert deosebit, de efect iar gustul este foarte fin.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii