Am pregatit un sos din ingredietele pentru marinat. Am maruntit cu miniroboul meu telina, usturoiul, patrunjelul, ierburile aromate . Am pregatit pe un platou bucatile de cote de miel spalate si sterse bine si restul ingredientelor.
Am trecut fiecare bucata prin sosul pentru marinare, am presarat peste ea din compozitia de ierburi si am pus sare si piper.
Am pus bucatile de miel intr-un vas termorezitent si am turnat peste ele restul de sos pentru marinat. Le-am inaltat pe toate si le-am legat cu un fir de ata rezistent.
Am mai presarat peste ele niste seminte de fenicul, noix de muscade si inca ceva mirodenii cu denumiri rare, trebuie sa ma uit mai bine pe plic sa le scriu. Arata excelent si cruda mi-o si imaginez la cuptor stropita din cand in cand cu vin. O sa o servesc cu o garnitura de cartofi mici intregi, morcovi mici si echalote.
A fost extraordinara, recomand reteta cu drag. Am servit-o cu echalote confiata cu putin unt, sare si miere si cartofiori mici si morcovi mici.Legumele le-am preparat pe jumatate pe fiecare separat si apoi le-am pus langa friptura in ultimele 15 minute.Noi am servit-o alaturi de un vin Pomerol , soiul nostru preferat de la casa Bordeaux, daca veti ocazia sa cumparati/gustati un asemenea vin vi-l recomand cu caldura, de la orice Castel am baut a fost super bun, doar sa fie de origine controlata Pomerol.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii