autor:

Rita Ilieș

» » , Fripturi, Retete la gratar

Cotlet cu cascaval si mere coapte

Autor: Rita Ilieș (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rita Ilieș (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 aprilie 2015

Ingrediente
3 felii de cotlet de porc fără os, 150 g cașcaval, o linguriță tahni ( pastă de susan ), o lingură de apă, rozmarin proaspăt tocat, sare și piper după gust, trei mere, ulei de măsline aromat ( eu l-am pregătit acasă dar se poate și cumpăra )

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Am bătut ușor carnea. Într-un castron am amestecat pasta de susan cu apa și condimentele, apoi am uns fiecare felie de carne cu sosul obținut.

Am feliat cașcavalul, apoi l-am împărțit în mod egal pe fiecare felie de cotlet. Am împăturat colțurile pentru a obține ”plicuri bine sigilate”. Cașcavalul se va topi în interiorul cărnii și își va elibera savoarea.

Merele le-am spălat bine apoi le-am tăiat felii ( nu le-am curățat, arată mai bine așa ).

Am încins tigaia grill și am așezat carnea cu ”sigiliul” în jos lăsând-o să se rumenească câte 3 minute pe ambele părți. La fel am copt merele.

Am așezat câte un plic de carne și un măr pe fiecare farfurie și am stropit cu uleiul de măsline aromat.

Poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu cascaval si mere coapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete la gratar
Snack de toamna

Snack de toamna

Din toate ciupercile le alegem pe cele mai frumoase si taiem din ele, pe lung, cate 10-15 feliute

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete la gratar
Gratar de legume cu ficatei

Gratar de legume cu ficatei

Speli vanata,rosiile si deovlecelul,cureti ardeii grasi,ciupercile si cepele,apoi tai vanata si dovlecelul

5 voturi    2 comentarii
2h 20 min
Retete la gratar

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3 felii de cotlet de porc fără os
  • 150 g cașcaval
  • o linguriță tahni ( pastă de susan )
  • o lingură de apă
  • rozmarin proaspăt tocat
  • sare și piper după gust
  • trei mere
  • ulei de măsline aromat ( eu l-am pregătit acasă dar se poate și cumpăra )

Raporteaza reteta

Retete
de Rita Ilieș
Shaorma... cu sănătate! :)

Shaorma... cu sănătate! :)

Am așezat lipia pe folie de aluminiu. Am întins crema de brânză, am presărat semințele, apoi

2 voturi    4 comentarii
15 min
Salate cu carne
Ciorbă rădăuțeană

Ciorbă rădăuțeană

Se pun la fiert legumele întregi, pieptul de pui și piperul boabe. Când pieptul s-a fiert, se

17 voturi    6 comentarii
3h
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de crap

Ciorbă de crap

Peștele se fierbe în 5 l de apă cu sare. Când acesta a fiert am scos bucățile de crap pe o

8 voturi    7 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete la gratar

Risotto cu pui fript si dovlecel Risotto cu pui fript si dovlecel

Pulpele si zucchini se condimenteaza similar, in afara faptului ca la pui adaugam usturoiul zdrobit iar la zucchini zeama de la jumatate

0 voturi    0 comentarii
2h 50 min
Fripturi
Frigarui cu porc si legume Frigarui cu porc si legume

Se taie carnea de porc în cuburi măricele. Se curăță, se despielițează și se spală ciupercile, apoi se taie în

1 vot    7 comentarii
1h 40 min
Retete de Pasti
Ciocanele de pui cu legume pe disc de fonta cu sos de iaurt si usturoi