Cotlet cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600g cotlete de porc
  • 1 salata verde
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de ceapa
  • sare, ulei, oregano,piper
  • otet aromatic
  • 1 lingurita de zahar
  • 400g ciuperci
  • 50g unt
  • 2 linguri pesmet

Mod de preparare

1. Ciupercile se spala in cateva ape si se lasa la scurs intr-o sita. Se calesc in unt cu sare si piper. Cand sunt gata, se pune si pesmetul, apoi se lasa sa se raceasca.

2. Separat, se feliaza cotletele de porc si se condimenteaza cu sare, piper, oregano, apoi se lasa cateva minute la rece.

3. Se spala salata in cateva ape, se rupe si se pregateste cu sare, otet, ulei, marar si piper.

4. Se pune gratarul sa se incalzeasca, se pune carnea si se lasa 5-6 minute pe o prte si 5-6 minute pe cealalta parte. Se servesc cu garnitura de ciuperci si salata verde.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,

Bors de dovlecei cu stevie
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor