autor:

lexxa25

» » Fripturi

Cotlet cu ciuperci

Autor: lexxa25 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lexxa25 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2009

Ingrediente
600g cotlete de porc, 1 salata verde, 1 legatura de marar, 1 legatura de ceapa, sare, ulei, oregano,piper, otet aromatic, 1 lingurita de zahar, 400g ciuperci, 50g unt, 2 linguri pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Ciupercile se spala in cateva ape si se lasa la scurs intr-o sita. Se calesc in unt cu sare si piper. Cand sunt gata, se pune si pesmetul, apoi se lasa sa se raceasca.
2. Separat, se feliaza cotletele de porc si se condimenteaza cu sare, piper, oregano, apoi se lasa cateva minute la rece.
3. Se spala salata in cateva ape, se rupe si se pregateste cu sare, otet, ulei, marar si piper.
4. Se pune gratarul sa se incalzeasca, se pune carnea si se lasa 5-6 minute pe o prte si 5-6 minute pe cealalta parte. Se servesc cu garnitura de ciuperci si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Cotlet de porc a la grec cu ciuperci si cus-cus

Cotlet de porc a la grec cu ciuperci si cus-cus

Punem intr-o tigaie untura si untul la topit , iar feliile de cotlet le dam cu sare si le trecem

3 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Retete cu paste de la bloggeri
Ciuperci umplute cu pate de gasca si  rulouri din cotlet afumat

Ciuperci umplute cu pate de gasca si rulouri din cotlet afumat

Ciupercile le spalam le rupem codita si le punem pe un sevet sa se usuce.Cu o lingurita umplem ciupercile

3 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    In mod cert este o mancare delicioasa,felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    In mod sigur este un preparat delicios...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Imi place la nebunie

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 600g cotlete de porc
  • 1 salata verde
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de ceapa
  • sare
  • ulei
  • oregano,piper
  • otet aromatic
  • 1 lingurita de zahar
  • 400g ciuperci
  • 50g unt
  • 2 linguri pesmet

Raporteaza reteta

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

In mod cert este o mancare delicioasa,felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Friptura de gasca exceptionala