1. Ciupercile se spala in cateva ape si se lasa la scurs intr-o sita. Se calesc in unt cu sare si piper. Cand sunt gata, se pune si pesmetul, apoi se lasa sa se raceasca.
2. Separat, se feliaza cotletele de porc si se condimenteaza cu sare, piper, oregano, apoi se lasa cateva minute la rece.
3. Se spala salata in cateva ape, se rupe si se pregateste cu sare, otet, ulei, marar si piper.
4. Se pune gratarul sa se incalzeasca, se pune carnea si se lasa 5-6 minute pe o prte si 5-6 minute pe cealalta parte. Se servesc cu garnitura de ciuperci si salata verde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii