autor:

lexxa25

» » Fripturi

Cotlet cu ciuperci

Autor: lexxa25 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 12 iulie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lexxa25 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 12 iulie 2009

Ingrediente
600g cotlete de porc, 1 salata verde, 1 legatura de marar, 1 legatura de ceapa, sare, ulei, oregano,piper, otet aromatic, 1 lingurita de zahar, 400g ciuperci, 50g unt, 2 linguri pesmet

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

1. Ciupercile se spala in cateva ape si se lasa la scurs intr-o sita. Se calesc in unt cu sare si piper. Cand sunt gata, se pune si pesmetul, apoi se lasa sa se raceasca.
2. Separat, se feliaza cotletele de porc si se condimenteaza cu sare, piper, oregano, apoi se lasa cateva minute la rece.
3. Se spala salata in cateva ape, se rupe si se pregateste cu sare, otet, ulei, marar si piper.
4. Se pune gratarul sa se incalzeasca, se pune carnea si se lasa 5-6 minute pe o prte si 5-6 minute pe cealalta parte. Se servesc cu garnitura de ciuperci si salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Ciuperci umplute cu pate de gasca si  rulouri din cotlet afumat

Ciuperci umplute cu pate de gasca si rulouri din cotlet afumat

Ciupercile le spalam le rupem codita si le punem pe un sevet sa se usuce.Cu o lingurita umplem ciupercile

3 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
COTLET DE PORC CU CARTOFI PRAJITI SI CIUPERCI

COTLET DE PORC CU CARTOFI PRAJITI SI CIUPERCI

Se spala cotletele, se ung cu ulei si se presara piper si sare. Se pun la prajit in ulei incins Cartofii

0 voturi    3 comentarii
1h
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    In mod cert este o mancare delicioasa,felicitari.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    In mod sigur este un preparat delicios...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 august 2009

    Imi place la nebunie

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 600g cotlete de porc
  • 1 salata verde
  • 1 legatura de marar
  • 1 legatura de ceapa
  • sare
  • ulei
  • oregano,piper
  • otet aromatic
  • 1 lingurita de zahar
  • 400g ciuperci
  • 50g unt
  • 2 linguri pesmet

Raporteaza reteta

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

In mod cert este o mancare delicioasa,felicitari.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Pui cu rosii si piersici