In cazul in care nu gasim cotlet deja condimentat il marinam astfel: sare, piper, boia de ardei dulce, patrunjel si ulei. Le amestecam pana se omogenizeaza si il lasam la rece timp de 3 ore. Intr-o oala punem la fiert apa, dupa care adaugam cartofii, morcovul si conopida lasandu-le circa 15 min sa fiarba. Asezam cotletul in tigaie si adaugam ceapa, usturoiul si ardeiul. Dupa ce cartofii s-au fiert putin ii adaugam in tigaia cu cotlet, adaugam o cana de apa si lasam la cuptor aprox 1 ora. Condimentam cartofii dupa gust.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii