autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cotlet de porc CHARCUTIERE

Autor: Ioana Chivu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 19 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioana Chivu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 19 august 2006

Ingrediente
6 cotlete de porc, 200 ml vin alb, 100 gr unt, 2 linguri mustar, 2 cepe taiate marunt, 300 ml supa de vaca, 3 castraveti acri taiati joulien (betisoare fine)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

36 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie se adauga 80 gr de unt si se topeste, apoi se adauga cotletele si se prajesc la foc mic pana prind culoare (12 minute). Cand cotletele sunt rumenite, se scot intr-un vas, iar in tigaia respectiva se adauga ceapa taiata si se caleste 7-8 minute pana prinde culoarea roza. Se stinge cu vinul alb pana se reduce cantitatea la 2/3. Adaugati in acest moment supa de vaca, amestecati si lasati la fiert pana se reduce din nou la 1/3. Se adauga mustarul si restul de unt. Amestecati pana obtineti un sos omogen. Adaugati castravetii acrii . Asezati cotletele pe un platou, adaugati peste ele sosul charcutiere obtinut. Cartofi sautees cu patrunjel sau cartofi piure acompaniaza acest platou. Vinul recomandat este vinul alb sau roze sec, indiferent de podgoria de origine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc CHARCUTIERE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carne de porc în sos caramel

Carne de porc în sos caramel

Tăiaţi carnea fâşii subţiri. Tăiaţi ceapa feliuţe. Căliţi împreună carnea şi ceapa în

11 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpa de miel cu verdeturi la cuptor

Pulpa de miel cu verdeturi la cuptor

Carnea se portioneaza. Legumele se spala, curata si se toaca dupa pofta inimii. Se condimenteaza,

4 voturi    5 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

36 voturi

Ingrediente

  • 6 cotlete de porc
  • 200 ml vin alb
  • 100 gr unt
  • 2 linguri mustar
  • 2 cepe taiate marunt
  • 300 ml supa de vaca
  • 3 castraveti acri taiati joulien (betisoare fine)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Ragu de carne pe mamaliguta Ragu de carne pe mamaliguta

Intai punem o cratita larga la incalzit cu putin ulei si cand uleiul este cald, adaugam treptat ceapa, morcovul si ardeiul iute, dupa

1 vot    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Prepelite cu prosciutto si sunca de casa la cuptor