autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cotlet de porc CHARCUTIERE

Autor: Ioana Chivu (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 19 august 2006

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioana Chivu (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 19 august 2006

Ingrediente
6 cotlete de porc, 200 ml vin alb, 100 gr unt, 2 linguri mustar, 2 cepe taiate marunt, 300 ml supa de vaca, 3 castraveti acri taiati joulien (betisoare fine)

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

36 voturi

Mod de preparare

Intr-o tigaie se adauga 80 gr de unt si se topeste, apoi se adauga cotletele si se prajesc la foc mic pana prind culoare (12 minute). Cand cotletele sunt rumenite, se scot intr-un vas, iar in tigaia respectiva se adauga ceapa taiata si se caleste 7-8 minute pana prinde culoarea roza. Se stinge cu vinul alb pana se reduce cantitatea la 2/3. Adaugati in acest moment supa de vaca, amestecati si lasati la fiert pana se reduce din nou la 1/3. Se adauga mustarul si restul de unt. Amestecati pana obtineti un sos omogen. Adaugati castravetii acrii . Asezati cotletele pe un platou, adaugati peste ele sosul charcutiere obtinut. Cartofi sautees cu patrunjel sau cartofi piure acompaniaza acest platou. Vinul recomandat este vinul alb sau roze sec, indiferent de podgoria de origine.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc CHARCUTIERE" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Coq au vin de pui cu dovleac si mere

Coq au vin de pui cu dovleac si mere

Se spala puiul si se taie pe spate, apoi se desface cu pieptul si pulpele in mijloc. Se condimenteaza

10 voturi    5 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Ficat de pasare cu mazare

Ficat de pasare cu mazare

Ficatul de pasare se tine cam 20’ in lapte rece , dupa care se scoate si se pune pe un servet de

12 voturi    3 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

36 voturi

Ingrediente

  • 6 cotlete de porc
  • 200 ml vin alb
  • 100 gr unt
  • 2 linguri mustar
  • 2 cepe taiate marunt
  • 300 ml supa de vaca
  • 3 castraveti acri taiati joulien (betisoare fine)

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Sarmale cu carne de porc si vitel in foi de varza dulce