autor:

anuta

» » , Fripturi, Mancaruri cu carne

Cotlete de porc umplute cu amestec de legume si kaizer afumat

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 ianuarie 2019

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 ianuarie 2019

Ingrediente
5 cotlete de porc, taiate de cca 1 cm grosime, 400 g amestec de legume congelate, 200 g kaizer, 1 ardei rosu, 1 ceapa rosie, marar verde, 1 ou, ulei de masline, sare, piper, amestec de legume deshidratate, amestec de condimente uscate(cimbrisor,maghiran,piper,oregano,dafin), boia dulce sau picanta(dupa gustul fiecaruia), 3-4 catei de usturoi, 2-3 frunze de dafin, un paharel de vin alb, sec, 10 scobitori de bambus

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

1.Cotletele se spala si se zvanta, apoi se face cu un cutit ascutit, in partea superioara, cate o taietura pe mijlocul laturii cu carne, fara a taia lateralele cotletelor, taietura dusa cu grija pana la partea de jos, fara a o taia(portofele), le batem usor cu un ciocan de snitele pentru fragezire, apoi se sareaza si condimenteaza in interior si exterior.

2.Se curata ceapa se taie marunt. Ardeiul spalat si curata de cotor si samburi se feliaza, kaizerul se taie in bucatele mai groase (cca 1 cm).

Se incinge un strop de ulei si se calesc un pic, la inceput kaizerul, apoi ceapa si ardeiul, se inabusa bine acoperite cu un capac, dar intai se sareaza si pipereaza, se condimenteaza dupa gust. Dupa ce scade tot lichidul lasat, dam tigaia la o parte si lasam sa se raceasca un pic, apoi adaugam oul batut si presaram mararul verde taiat marunt.

3. Cu ajutorul unei linguri, umplem fiecare cotlet in parte, apoi pe fiecare ii prindem partea taiata cu cate 2 scobitori.

Le asezam unul langa altul in tava mai inalta, le stropim cu ulei de masine, deasupra lor presaram usturoiul feliat marunt, legumele deshidratate, condimentele uscate, boiaua, sare, piper, adaugam vinul si completam cu apa pana aproape de capetele cotletelor. Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la cuptor, cca 30-40 minute, luam folia si mai lasam cotletele sa se rumeneasca usor.

Dupa ce s-au rumenit, mai scoatem din zeama lasata oprind numai de 2 degete in tava, indepartam scobitorile cat este carnea fierbinte si servim cu o garnitura de cartofi sau orez. Daca le lasam sa se raceasca, le feliem si putem servi ca si aperitiv.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc umplute cu amestec de legume si kaizer afumat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 5 cotlete de porc
  • taiate de cca 1 cm grosime
  • 400 g amestec de legume congelate
  • 200 g kaizer
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie
  • marar verde
  • 1 ou
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • amestec de legume deshidratate
  • amestec de condimente uscate(cimbrisor,maghiran,piper,oregano,dafin)
  • boia dulce sau picanta(dupa gustul fiecaruia)
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 frunze de dafin
  • un paharel de vin alb
  • sec
  • 10 scobitori de bambus

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

3 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

6 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

5 voturi    2 comentarii
1h
Prajituri
Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Fripturi
Gaina intreaga pe varza noua