Am pregãtit niste cotlete cu os de porc ( pot fi si de vacã) asa cum se obisnuieste la tarã la portughezi ; am tinut carnea o noapte în marinatã apoi am scurs-o bine de lichid...de obicei se serveste cu cartofi prãjiti, eu am optat pt. orez :)
1)Condimenteazã cotletele cu sare groasã, piper negru si o linguritã de boia dulce.
Adaugã usturoiul tãiat feliute, vinul cât sã acopere carnea si cimbrisorul.
Lasã la marinat câteva ore.
2)Scoate carnea si scurge-o bine de lichid.
Într-o farfurie se bat ouãle ; în alta se pune pesmetul.
Cotletele se trec prin ouã apoi prin pesmet si se prãjesc în uleiul fierbinte.
Se scot pe hârtie absorbantã.
Se servesc imediat, noi am servit cu orez sãlbatec.
Poftã bunã!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii