autor:

burdulea maria elena

» » Aluaturi si Foietaje

Crantanele cu masline

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 iulie 2011

Ingrediente
1 pachet aluat foietaj Linco, 200-250 g masline negre si verzi, 2-3 linguri pasta de tomate, piper, 100 g cascaval razuit pe razatoarea cu gauri mari, 1 ou.

Dificultate: Ridicata Timp: 45 min

10 voturi

Mod de preparare

Lasati sa se decongeleze aluatul, desfaceti foaia, intindeti pasta de tomate, presarati bucatele de masline negre si verzi fara samburi, piperati, presarat cascaval razuit, rulati foaia strans si taiati felii de grosimea degetului cu ajutorul unui cutit zimtat. Ungeti fiecare felie cu ou batut amestecat cu putina apa rece. Asezati feliile unse intro tava, pe hartie de copt si dati tava la cuptorul pe care l-ati incins dinainte, timp de 25-30 minute. Urmariti crantanelele dupa 15-20 minute sa nu se arda. La mine coptul a durat cam 25-30 minute. Dupa acest timp scoateti tava din cuptor lasati sa se raceasca, apoi asezati crantanelele pe servetel absorbant sa se raceasc putin. Sunt foarte gustoase atat calde cat si reci, se potrivesc bine cu bere sau vin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crantanele cu masline" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Aluaturi si Foietaje
Mucenici moldovenesti de post

Mucenici moldovenesti de post

Eu ii framant in masina de paine , (dureaza 10 minute ) dupa care scot aluatul si-l las la crescut

2 voturi    3 comentarii
2h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Mini surprize cu pui si cascaval

Mini surprize cu pui si cascaval

Pe mijlocul unei foi se aluat (taiat in patratele) se pun atat bucatile de pui, cat si cascavalul.

0 voturi    0 comentarii
15h
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 iulie 2011

    Da, Constanta au fost tare bune.

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 iulie 2011

    Imi plac, sunt delicioase !

Dificultate

Ridicata

Timp

45 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet aluat foietaj Linco
  • 200-250 g masline negre si verzi
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • piper
  • 100 g cascaval razuit pe razatoarea cu gauri mari
  • 1 ou.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Da, Constanta au fost tare bune.

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pogacele din aluat de pizza Pogacele din aluat de pizza

Punem faina cu sare si unt/margarina in bol si amestecam bine, o sa fie ca firimituri, apoi adaugati laptele si amestecati bine. Adaugam

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aluaturi si Foietaje
Lipii fara drojdie Lipii fara drojdie

  Dragii mei , atunci cind vrei ceva rapid, aceste lipii sunt numai bune. Se pot umple cu salam, crema de branza, avocado, hamburger

1 vot    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Crantanele cu sunca