Se spala pestele,se da prin faina si apoi prin ou si iar prin faina.Se pune la prajit in ulei incins de palmier.Pestele trebuie intors,cel putin de 3 sau 4 ori ca sa nu se arda si il prajim 5 minute pe o parte si 5 minute pe cealalta parte,ca se se intrepatrunda bine.Separat se face o mamaliguta,la care adaugam si 2 linguri de ulei(sau o bucatica de unt),ca sa nu se prinda mamaliguta,de vas.La acest fel de mancare merge si un pahar de vin alb.Pofta buna. !!!
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii