Autor:
oz (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 19 ianuarie 2011
Ingrediente
Pentru crema de baza:, 150ml frisca lichida neindulcita, 100ml lapte integral, 25g zahar brun, 25g zahar fin, 10g cafea solubila, Pentru garnituri:, ciocolata neagra, ciocolata tartinabila, cacao pudra sau orice altceva va este la-ndemana.
Dificultate: Redusa | Timp: 10 min
Mod de preparare
Incalzeste laptele si dizolva
cafeaua in el. Bate frisca cu zaharul apoi incorporeaza laptele. Cu crema astfel obtinuta umple paharele in care doresti sa servesti
cafeaua. Te poti juca putin asezand pe fundul unui pahar o bucatica de ciocolata amaruie sau o lingurita de ciocolata tartinabila, ori putina crema de nugat/praline si presara pe deasupra cacao pudra sau zahar pudra amestecat cu putina scortisoara.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de cafea" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Cafele si ceaiuri
Mod de preparare pentru blat:
Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu
Se mixeaza albusurile cu un praf de sare pana devin pufoase.
Se adauga treptat zaharul si se mixeaza
75 voturi
18 comentarii
4h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate