autor:

Autor.Litvinchevici Madalin

» » Sosuri

Crema de usturoi

Autor: Autor.Litvinchevici Madalin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Autor.Litvinchevici Madalin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2010

Ingrediente
3 catei usturoi, , 3 albusuri de ou, , 5 cuburi gheata, , 250ml ulei, , sare, , 1 lingura otet alb

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

7 voturi

Mod de preparare

Albusul, usturoiul, sarea, otetul si gheata se blendeaza 1 minut dupa care, treptat, se adauga uleiul pana se formeaza o crema.



Se adauga ulei pana se ingroasa compozitia (depinde de cantitatea albusului de oua).



Se poate servi la preparate de peste (gratar, prajit cu crusta de sare etc), pui (gratar, ceaun, jar, cuptor), oaie (pastrama, frigarui, oaie, berbecut miel), rata, vanat, gasca etc..



Daca folositi pentru vanat, adaugati putin coriandru marunt sau verde (cilantro).
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de usturoi " nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Supa crema de linte cu usturoi

Supa crema de linte cu usturoi

Se pune untul intr-un vas pe foc, se caleste ceapa, morcovul, telina si pastarnacul curatate, spalate

0 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Pasta de conopida cu crema de branza si usturoi

Pasta de conopida cu crema de branza si usturoi

Fierbem buchetelele de conopida in apa cu sare cat sa fie al-dente – daca le fierbem prea tare

25 voturi    21 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2010

    Merita incercata , e o reteta interesanta.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2010

    Foarte interesant.Am salvat reteta si sper sa o incerc cat de curand.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

7 voturi

Ingrediente

  • 3 catei usturoi
  • 3 albusuri de ou
  • 5 cuburi gheata
  • 250ml ulei
  • sare
  • 1 lingura otet alb

Raporteaza reteta

Retete
de Autor.Litvinchevici Madalin
Deliciu

Deliciu

Muschiul se fasoneaza, se taie in doua parti egale si se bat cu ciocanul de snitele ,subtire. Se

2 voturi    2 comentarii
35 min
Aperitive cu carne
conopida la cuptor

conopida la cuptor

conopida se curata ,se spala si se taie buchetele potrivite. se pune la fiert intr-un vas cu apa

5 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
cartofi " gratin"

cartofi " gratin"

cartofii se spala si se taie semiluna. se fierb 5 minute si se pun la scurs.se face o campozitie

6 voturi    2 comentarii
35 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata , e o reteta interesanta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pui cu sos garam masala Pui cu sos garam masala

Portionam puiul si il uscam cu servetele absorbante, apoi il prajim il uleiul de masline pana se rumeneste putin. Adaugam apoi ceapa

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Sos de fasole si porumb Sos de fasole si porumb

Se amesteca intr-un robot de bucatarie trei sferturi din cantitatea de fasole si porumb, pana se formeaza o pasta. Apoi se rastoarna

2 voturi    3 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pui la cuptor cu rozmarin, otet balsamic si ceapa rosie