autor:

Autor.Litvinchevici Madalin

» » Sosuri

Crema de usturoi

Autor: Autor.Litvinchevici Madalin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Autor.Litvinchevici Madalin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2010

Ingrediente
3 catei usturoi, , 3 albusuri de ou, , 5 cuburi gheata, , 250ml ulei, , sare, , 1 lingura otet alb

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

7 voturi

Mod de preparare

Albusul, usturoiul, sarea, otetul si gheata se blendeaza 1 minut dupa care, treptat, se adauga uleiul pana se formeaza o crema.



Se adauga ulei pana se ingroasa compozitia (depinde de cantitatea albusului de oua).



Se poate servi la preparate de peste (gratar, prajit cu crusta de sare etc), pui (gratar, ceaun, jar, cuptor), oaie (pastrama, frigarui, oaie, berbecut miel), rata, vanat, gasca etc..



Daca folositi pentru vanat, adaugati putin coriandru marunt sau verde (cilantro).
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de usturoi " nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Supa crema de fasole cu usturoi copt la Slow Cooker Crock-Pot – de post

Supa crema de fasole cu usturoi copt la Slow Cooker Crock-Pot – de post

1. In primul rand lasam fasolea la hidratat aproximativ 12 ore. Ideal ar fi sa si schimbam apa in

0 voturi    0 comentarii
4h 20 min
Supe de legume
Fasole crema cu usturoi

Fasole crema cu usturoi

Fasolea se lasa in apa, peste noapte. A doua zi, se pune la fiert. Din pacate, fasolea trebuie sa

4 voturi    1 comentariu
60h
Salate de legume

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2010

    Merita incercata , e o reteta interesanta.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2010

    Foarte interesant.Am salvat reteta si sper sa o incerc cat de curand.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

7 voturi

Ingrediente

  • 3 catei usturoi
  • 3 albusuri de ou
  • 5 cuburi gheata
  • 250ml ulei
  • sare
  • 1 lingura otet alb

Raporteaza reteta

Retete
de Autor.Litvinchevici Madalin
Deliciu

Deliciu

Muschiul se fasoneaza, se taie in doua parti egale si se bat cu ciocanul de snitele ,subtire. Se

2 voturi    2 comentarii
35 min
Aperitive cu carne
conopida la cuptor

conopida la cuptor

conopida se curata ,se spala si se taie buchetele potrivite. se pune la fiert intr-un vas cu apa

5 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
cartofi " gratin"

cartofi " gratin"

cartofii se spala si se taie semiluna. se fierb 5 minute si se pun la scurs.se face o campozitie

6 voturi    2 comentarii
35 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata , e o reteta interesanta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos de lamaie cu ulei Sos de lamaie cu ulei

Acest dressing se poate folosi la peste pe gratar sau la cartofi. Stoarcem lamaile si le pun in pahar, adaugam uleiul si cu un mixer

0 voturi    0 comentarii
10 min
Sosuri
Marinada de miel Marinada de miel

Fasonam pulpa de miel si scoatem oasele. Coasta de miel o portionam in bucati mai mici. Intr-un vas, amestecam condimentele cu delikat

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Sos Roquefort