autor:

Autor.Litvinchevici Madalin

» » Sosuri

Crema de usturoi

Autor: Autor.Litvinchevici Madalin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Autor.Litvinchevici Madalin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2010

Ingrediente
3 catei usturoi, , 3 albusuri de ou, , 5 cuburi gheata, , 250ml ulei, , sare, , 1 lingura otet alb

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

7 voturi

Mod de preparare

Albusul, usturoiul, sarea, otetul si gheata se blendeaza 1 minut dupa care, treptat, se adauga uleiul pana se formeaza o crema.



Se adauga ulei pana se ingroasa compozitia (depinde de cantitatea albusului de oua).



Se poate servi la preparate de peste (gratar, prajit cu crusta de sare etc), pui (gratar, ceaun, jar, cuptor), oaie (pastrama, frigarui, oaie, berbecut miel), rata, vanat, gasca etc..



Daca folositi pentru vanat, adaugati putin coriandru marunt sau verde (cilantro).
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de usturoi " nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Crema de dovlecei cu usturoi

Crema de dovlecei cu usturoi

Dovleceii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt fierti

33 voturi    12 comentarii
40 min
Aperitive
Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjel

Supa crema de cartofi cu usturoi copt si pesto de patrunjel

Daca aveti o supa de pui gata facuta o folositi pe aceasta. Daca nu va spun cum am procedat eu…

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2010

    Merita incercata , e o reteta interesanta.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2010

    Foarte interesant.Am salvat reteta si sper sa o incerc cat de curand.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

7 voturi

Ingrediente

  • 3 catei usturoi
  • 3 albusuri de ou
  • 5 cuburi gheata
  • 250ml ulei
  • sare
  • 1 lingura otet alb

Raporteaza reteta

Retete
de Autor.Litvinchevici Madalin
Deliciu

Deliciu

Muschiul se fasoneaza, se taie in doua parti egale si se bat cu ciocanul de snitele ,subtire. Se

2 voturi    2 comentarii
35 min
Aperitive cu carne
conopida la cuptor

conopida la cuptor

conopida se curata ,se spala si se taie buchetele potrivite. se pune la fiert intr-un vas cu apa

5 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
cartofi " gratin"

cartofi " gratin"

cartofii se spala si se taie semiluna. se fierb 5 minute si se pun la scurs.se face o campozitie

6 voturi    2 comentarii
35 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata , e o reteta interesanta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Pasta de ardei Pasta de ardei

Se curata gogosarii, ardeii kapia, ardeii galbeni, ardeii bulgaresti de cotoare si seminte, se dau prin masina de carne si se pun intr-un

2 voturi    0 comentarii
4h
Conserve si muraturi
Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Salata Tzatziki