autor:

Autor.Litvinchevici Madalin

» » Sosuri

Crema de usturoi

Autor: Autor.Litvinchevici Madalin (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 31 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Autor.Litvinchevici Madalin (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 31 august 2010

Ingrediente
3 catei usturoi, , 3 albusuri de ou, , 5 cuburi gheata, , 250ml ulei, , sare, , 1 lingura otet alb

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

7 voturi

Mod de preparare

Albusul, usturoiul, sarea, otetul si gheata se blendeaza 1 minut dupa care, treptat, se adauga uleiul pana se formeaza o crema.



Se adauga ulei pana se ingroasa compozitia (depinde de cantitatea albusului de oua).



Se poate servi la preparate de peste (gratar, prajit cu crusta de sare etc), pui (gratar, ceaun, jar, cuptor), oaie (pastrama, frigarui, oaie, berbecut miel), rata, vanat, gasca etc..



Daca folositi pentru vanat, adaugati putin coriandru marunt sau verde (cilantro).
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de usturoi " nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Supa crema de linte cu usturoi

Supa crema de linte cu usturoi

Se pune untul intr-un vas pe foc, se caleste ceapa, morcovul, telina si pastarnacul curatate, spalate

0 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Crema de conopida cu usturoi

Crema de conopida cu usturoi

Conopida curata si desfacuta in buchetele o fierbem in apa cu sare, amestecata cu lapte, pana devine

16 voturi    7 comentarii
15 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 28 septembrie 2010

    Merita incercata , e o reteta interesanta.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2010

    Foarte interesant.Am salvat reteta si sper sa o incerc cat de curand.

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

7 voturi

Ingrediente

  • 3 catei usturoi
  • 3 albusuri de ou
  • 5 cuburi gheata
  • 250ml ulei
  • sare
  • 1 lingura otet alb

Raporteaza reteta

Retete
de Autor.Litvinchevici Madalin
Deliciu

Deliciu

Muschiul se fasoneaza, se taie in doua parti egale si se bat cu ciocanul de snitele ,subtire. Se

2 voturi    2 comentarii
35 min
Aperitive cu carne
conopida la cuptor

conopida la cuptor

conopida se curata ,se spala si se taie buchetele potrivite. se pune la fiert intr-un vas cu apa

5 voturi    2 comentarii
45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
cartofi " gratin"

cartofi " gratin"

cartofii se spala si se taie semiluna. se fierb 5 minute si se pun la scurs.se face o campozitie

6 voturi    2 comentarii
35 min
Aperitive

constanta proca (Chef de cuisine)

Merita incercata , e o reteta interesanta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

14 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
SALATA DE CARTOFI CU SOS DE MUSTAR