Albusul, usturoiul, sarea, otetul si gheata se blendeaza 1 minut dupa care, treptat, se adauga uleiul pana se formeaza o crema.
Se adauga ulei pana se ingroasa compozitia (depinde de cantitatea albusului de oua).
Se poate servi la preparate de peste (gratar, prajit cu crusta de sare etc), pui (gratar, ceaun, jar, cuptor), oaie (pastrama, frigarui, oaie, berbecut miel), rata, vanat, gasca etc..
Daca folositi pentru vanat, adaugati putin coriandru marunt sau verde (cilantro).

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii