1. Se ung ambele felii de paine cu unt, dar nu in strat prea gros!
2. Se pune sunca pe una dintre felii si cascavalul ras deasupra suncii.
3. Se acopera cu cealalta felie de paine.
4. Sandvisul se incalzeste timp de doua minute intr-un prajitor de sanvisuri sau timp de 3-5 minute pe gratarul incalzit, pana cand painea capata culoarea aurie.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii