autor:

Fara foto

» » Sandviciuri

Croque Monsieur

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 07 aprilie 2010

Ingrediente
2 felii de paine, 1 lingura de unt, 1 felie de sunca, 2 sau 3 linguri de cascaval ras

Dificultate: Redusa Timp: 10 min

4 voturi

Mod de preparare

1. Se ung ambele felii de paine cu unt, dar nu in strat prea gros!
2. Se pune sunca pe una dintre felii si cascavalul ras deasupra suncii.
3. Se acopera cu cealalta felie de paine.
4. Sandvisul se incalzeste timp de doua minute intr-un prajitor de sanvisuri sau timp de 3-5 minute pe gratarul incalzit, pana cand painea capata culoarea aurie.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Croque Monsieur" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Croque monsieur dietetic

Croque monsieur dietetic

Se aseaza pe toate feliile de paine cateva cuburi de unt si cateva felii de usturoi. Apoi se aseaza

2 voturi    1 comentariu
7 min
Aperitive cu carne
Briose cu salam, mazare, porumb si morcov

Briose cu salam, mazare, porumb si morcov

Mazarea, porumbul si morcovul se clatesc cu apa rece si se pun la fiert in apa clocotita, cu o lingurita

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Sandviciuri

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

10 min

4 voturi

Ingrediente

  • 2 felii de paine
  • 1 lingura de unt
  • 1 felie de sunca
  • 2 sau 3 linguri de cascaval ras

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Super !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Burger Burger

Se pune carnea intr-un bol si se amesteca cu sare, piper, putin cimbru, boia iute, 1 ou. Se lasa la frigider circa 30 minute. Intre

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Burrito Burrito

In primul rand, ne ocupam de piept; se dezoseaza, se feliaza, se condimenteaza cu plicul de condimente, se pune intr-un bol si se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne
Pinguini